میگو با پیازچه و سیب زمینی ترد

مواد لازم :  ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ عدد بزرگ سیب زمینی ۲ شاخه پیازچه ۴۵۰ گرم میگو ۲ قاشق چای خوری کاری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه  سایت آشپزباشی : میگو با پیازچه و سیب زمینی ترد از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که  دستور پخت آن را برای […]

مواد لازم : 

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ عدد بزرگ سیب زمینی

۲ شاخه پیازچه

۴۵۰ گرم میگو

۲ قاشق چای خوری کاری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه 

سایت آشپزباشی : میگو با پیازچه و سیب زمینی ترد از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که  دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم .
این غذای دریایی را می توانید در نیم ساعت درست کنید و از آن لذت ببرید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی میگو با پیازچه و سیب زمینی ترد :
۱- به ۲ قاشق غذاخوری به علاوه ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون، نیاز دارید.
۲- از سیب زمینی پخته استفاده کنید. پوست سیب زمینی را خوب بشویید و آنرا به قطعات حدود یک و نیم سانتی متری برش دهید.
۳- قسمت های سفید و سبز پیازچه را از هم جدا کنید و آن ها را باریک حلقه حلقه کنید.
۴- میگو را تمیز کنید. اگر از میگو یخ زده استفاده می کنید، اجازه دهید تا یخ آن، آب شود.
در ماهیتابه ای نچسب، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا، گرم کنید. سیب زمینی ها را در ماهیتابه ریخته و برای 12 تا 14 دقیقه تا قهوه ای و ترد شوند، بپزید. قسمت های سفید پیازچه را به آن اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر، بپزید. آنها را در ظرفی بریزید.1 قاشق چای خوری روغن زیتون باقیمانده، میگو و پودر ادویه کاری را در ماهیتابه بریزید و برای 2 تا 3 دقیقه تا میگو ها مغز پخت شوند، بپزید(هر از گاهی مواد را هم بزنید). سیب زمینی و قسمت های سفید پیازچه را به ماهیتابه برگردانید و با میگو ها ترکیب کنید. بر روی آنها نمک ، فلفل بپاشید. برای سرو،قسمت های سبز پیازچه را روی غذا قرار دهید.