مدرس حوزه علمیه گفت: فعالان شجره طیبه صالحین باید در برابر دین احساس مسئولیت کنند و با استفاده از تجربهها ، نوآوریها و اندیشههای همدیگر پیامدهای مرتبط به تلاطم های اقتصادی را کاهش دهند و موجب دوری مردم از منکرها در جامعه شوند.
سید محمد کاظم مدرسی در مجمع گفتمان ولایت برگزار شده در دانشگاه آزاد میبد افزود: امروز حکومت داری ، تربیت فرزندان ، مدیریت خانه ، همسرداری ، انجام کارهای فرهنگی و اجتماعی و همدیگر در صحنه نگه داشتن کار بسیار سختی است.
وی ادامه داد: تلاطمهای اقتصادی که تنها مرتبط به کشور ما نیست پیامدهایی از جمله برهم زدن اخلاق اجتماعی و از بین بردن مقام شکر و افسرده شدن مردم را به دنبال دارد که کاهش این پیامدها وظیفه و مسئولیت فعالان طیبه صالحین است.
مدرس حوزه علمیه و شجره طیبه صالحین تصریح کرد: انسانیت هم اهل عبادت و نماز و روزه بودن است و هم داشتن حس مسئولیت نسبت به بندگان خدا است و هرچه این دو بال حس مسئولیت نسبت به مردم و ارتباط با خدا با هم حرکت کند اوج گیری انسان به سمت کمال بیشتر است.
وی تقویت مبانی فکری بسیجیان و برقراری رابطه بین مسجد ، منزل و مدرسه برای دانش آموزان با خمیرمایه انقلاب اسلامی را از دیگر رسالتهای شجره طیبه صالحین برشمرد.
امام جمعه موقت میبد و مدرس شجره طیبه صالحین نیز شهر میبد را مهد پرورش بزرگانی چون مرحوم آیت الله حائری و مرحوم آیت الله اعرافی و نیز شهری که شهید محمد حسین ذوالفقاری کوچکترین شهید و شهید غلامحسین مقنی پیرمرد 95 ساله اهل بفروئیه مسن ترین شهید دفاع مقدس را تقدیم انقلاب کرده است ، معرفی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا حسنی همچنین فعالیت فعالان شجره طیبه صالحین و همکاری مسئولان دانشگاه در برگزاری مجمع گفتمان ولایت را ستود .
فرمانده بسیج ناحیه میبد نیز با ارایه گزارشی از اجرای طرح شهید بهنام محمدی و فعالیت شجره طیبه صالحین گفت : اکنون آموزش و پرورش همکاری ویژه با بسیج و سپاه دارد و موجب روی دادن اتفاقهای خوبی درشهرستان شده و اجرای این طرح در پنج مدرسه به 19 مدرسه افزایش پیدا کردهاست.
سرهنگ مصطفی بهشتی به افتتاح موزه معنوی شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد که تاکنون 2 هزار دانش آموز با برگزاری هفت ساعت اردوی دانش آموزی در قالب طرح شهید بهنام و اجرای برنامههای مختلف فرهنگی و ورزشی در ماه مبارک رمضان از گنجینه معنوی شهدا بازدید کردهاند.
شرکت کنندگان در مجمع گفتمان ولایت همچنین از گنجینه میراث معنوی بازدید کردند وبا زندگی و سیره شهدای میبد ، تعداد شهدایی که پدر و مادر آنها هر دو از سادات هستند(پنج شهید) ، تعداد آزادگان میبد ، جانبازان بالای 70 درصد (11 جانباز) و همچنین زندگی مرحوم آیت الله حائری ، مرحوم آیت الله اعرافی مشاهیر دینی میبد و سید جلال یحیی زاده نماینده فقید میبد در مجلس شورای اسلامی آشنا شدند.
2 خانواده در میبد سه شهید را تقدیم انقللاب کردهاند ، همچنین 64 نفر نیز به اسارت دشمن در زمان جنگ درآمدند و لقب آزاده نام گرفتند که 6 نفر از آنها مرحوم شده اند.
بیش از 2 هزار و 400 حلقه صالحین در استان یزد فعال است و مجمع گفتمان ولایت برگزار شده در دانشگاه آزاد اسلامی میبد با حضوراستادیاران ، سرمربیان و مربیان شجره طیبه صالحین از همه شهرهای استان یزد برگزار شد.
مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.