کل اخبار 5378 اخبار امروز : 0
  • تاریخ : دوشنبه - ۴ - مهر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Monday - 26 - September - 2022
  • ساعت :

    تغذیه

    میوه های دارای خاصیت آنتی اکسیدان از چاقی جلوگیری می کنند
    23 شهریور 1400

    میوه های دارای خاصیت آنتی اکسیدان از چاقی جلوگیری می کنند

    آنتوسیانین موجود در برخی میوه های دارای خاصیت آنتی اکسیدان ممکن است به پیشگیری از اضافه وزن کمک کند.

    مصرف بیش از حد میوه‌ها عوارض دارد
    13 تیر 1400

    مصرف بیش از حد میوه‌ها عوارض دارد

    میوه‌ها دارای آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های ضروری هستند و با این وجود زیاده‌روی در مصرف در مصرف آنها خالی از خطر نیست.

    توصیه‌های تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا
    23 آبان 1399

    توصیه‌های تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی و کرونا

    عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی ازجمله بیماری کرونا دارد ، همچنین عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به این ویروس ، بیماریهای زمینه‌ای مثل دیابت و بیماریهای ریوی، می‌تواند سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد.

    بدون نگرانی از چاقی 6 ماده غذایی پرکالری را مصرف کنید
    22 مهر 1397

    بدون نگرانی از چاقی 6 ماده غذایی پرکالری را مصرف کنید

    مصرف برخی مواد غذایی اگرچه کالری بالایی دارند، برای شما ضروری است.

    کاهش احساس بی قراری و افسردگی با مصرف منظم ۱۰ ریزمغذی!
    30 آبان 1396

    کاهش احساس بی قراری و افسردگی با مصرف منظم ۱۰ ریزمغذی!

    ریشه اصلی بسیاری از تغییرات خلق و خو کمبودهای تغذیه ای و تغییرات متابولیکی است.

    برای پاکسازی موثر ریه ها، ۱۱ گام غذایی بردارید
    14 مهر 1396

    برای پاکسازی موثر ریه ها، ۱۱ گام غذایی بردارید

    ریه های شما به جذب اکسیژن و فیلتر کردن سموم از هوا کمک می کنند و نقش مهمی در عملکردهای حیاتی بدن دارند.

    از ۱۰ مزیت سلامتی چای سبز غافل نشوید!
    22 تیر 1396

    از ۱۰ مزیت سلامتی چای سبز غافل نشوید!

    خواص چای سبز چای سبز به قدری بیشمار است که در یک عبارت می توان آن را درمان تمام بیماری ها و راهی برای زیبایی و تناسب اندام معرفی کرد. آوای سلامت :  چای سبز نوعی چای است که از جوانه ها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست می آید. در فرآیند تولید این […]

    ترش کردن و برگشت غذا از معده/کاهش مصرف غذاهای سرخ کردنی در وعده سحری در ماه رمضان
    13 خرداد 1396

    ترش کردن و برگشت غذا از معده/کاهش مصرف غذاهای سرخ کردنی در وعده سحری در ماه رمضان

    یک متخصص تغذیه معتقد است که در ماه مبارک رمضان، می بایست میزان مصرف چای، قهوه و غذاهای سرخ کردنی را در وعده سحری کم کنیم. به گزارش خبرگزاری مهر، منصور رضایی در برنامه «یک نکته یک متخصص» شبکه رادیویی سلامت با اشاره به علل و راه های درمان ترش کردم معده در ماه مبارک […]

    خوردنی ها و نخوردنی های ماه رمضان از منظر یک کارشناس تغذیه
    8 خرداد 1396

    خوردنی ها و نخوردنی های ماه رمضان از منظر یک کارشناس تغذیه

    اهمیت و نقش تغذیه صحیح در ایام ماه مبارک رمضان برکسی پوشیده نیست واجرای برنامه غذایی صحیح روزه داری در پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید است. خبرگزاری ایرنا : رعایت تغذیه متعادل، مصرف آگاهانه تمامی گروه های اصلی غذایی در خوراک در ایام ماه مبارک رمضان و روزه داری ضروری است. از آنجایی […]

    از ۵ ماده غذایی تحریک کننده کیسه صفرا، اجتناب کنید!
    3 خرداد 1396

    از ۵ ماده غذایی تحریک کننده کیسه صفرا، اجتناب کنید!

    کیسه صفرا، ارگانی است که در سطح تحتانی کبد قرار دارد و وظیفه آن نگه داری مایع زرد رنگ صفرا است. آوای سلامت : این مایع به هنگام ورود مواد غذایی به معده از کبد ترشح می شود و سپس از طریق مجرایی به کیسه صفرا انتقال می یابد. این مایع به هضم چربی ها در […]

    چه بخوریم تا دچار کمبود انرژی در روز نشویم؟
    27 اردیبهشت 1396

    چه بخوریم تا دچار کمبود انرژی در روز نشویم؟

    استرس، داروها، فشارهای کاری، اختلالات خواب یا بیماری و … همگی از دلایل احساس خستگی در طول روز هستند. اگر تصور می‌ کنید که این احساس خستگی دائمی، مزمن و بیش از حد است به پزشک مراجعه کنید. در بیشتر موارد این خستگی مربوط به تغذیه‌ نامناسب و عادات غلط غذایی است. خوشبختانه استفاده از […]

    برخی از خواص گردو
    20 اردیبهشت 1396

    برخی از خواص گردو

    گردو به عنوان ماده غذایی خواص زیادی دارد . بام میبد : گردو به عنوان یک ماده غذایی فواید زیادی دارد ، برنامه تلویزیونی صبح دیگر شبکه آموزش به برخی از خواص این ماده غذایی پرداخته است که در این جا ارائه می شود:   تنظیم فشار خون و کاهش کلسترول گردو به تنظیم فشار خون و […]

    خشکی پوست ناشی از تغییر فصل را با این 7 ماده غذایی از بین ببرید
    14 فروردین 1396

    خشکی پوست ناشی از تغییر فصل را با این 7 ماده غذایی از بین ببرید

    تغییر فصول و آب و هوا برای برخی همراه با خشک شدن پوست است؛ حتی اگر قرار باشد از با کیفیت ترین محصولات پوستی برای از بین بردن این حالت استفاده شود. آموزش سلامت همگانی : تسکین خشکی پوست ناشی از تغییر فصل با مصرف برخی مواد غذایی که منجر به هیدراته نگه داشتن بدن […]

    نکاتی در مورد منابع پنهان “قند”
    8 فروردین 1396

    نکاتی در مورد منابع پنهان “قند”

    مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب خطر بروز سرطان سینه و سرطان پروستات را افزایش می‌دهد. خبرگزاری ایسنا : مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب، خصوصا چربی‌های حیوانی (گوشت، شیر و لبنیات پرچرب)، خطر بروز سرطان سینه و سرطان پروستات را افزایش می‌دهد، بنابراین مصرف آنها را محدود کنید. کاهش مصرف چربی  – برای پیشگیری از اضافه وزن، […]

    رفع التهاب هاي مخاط مجاري تنفسي با آويشن
    7 فروردین 1396

    رفع التهاب هاي مخاط مجاري تنفسي با آويشن

    آويشن در درمان سرفه، برونشيت، رفع التهاب هاي مخاط مجاري تنفسي موثر است، ولي چنانچه بيش از حد مصرف شود باعث حساسيت هاي پوستي مي شود. ایفدانا :  معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي فسا در مورد موارد مصرف، عوارض ناشي از مصرف بيش از حد، مصرف در دوران بارداري و شيردهي، تداخل گياه […]

    برو بالا