میوه های دارای خاصیت آنتی اکسیدان از چاقی جلوگیری می کنند 23 شهریور 1400

میوه های دارای خاصیت آنتی اکسیدان از چاقی جلوگیری می کنند

آنتوسیانین موجود در برخی میوه های دارای خاصیت آنتی اکسیدان ممکن است به پیشگیری از اضافه وزن کمک کند.

تغذیه
کاهش احساس بی قراری و افسردگی با مصرف منظم ۱۰ ریزمغذی! 30 آبان 1396

کاهش احساس بی قراری و افسردگی با مصرف منظم ۱۰ ریزمغذی!

ریشه اصلی بسیاری از تغییرات خلق و خو کمبودهای تغذیه ای و تغییرات متابولیکی است.

برای پاکسازی موثر ریه ها، ۱۱ گام غذایی بردارید 14 مهر 1396

برای پاکسازی موثر ریه ها، ۱۱ گام غذایی بردارید

ریه های شما به جذب اکسیژن و فیلتر کردن سموم از هوا کمک می کنند و نقش مهمی در عملکردهای حیاتی بدن دارند.

از ۱۰ مزیت سلامتی چای سبز غافل نشوید! 22 تیر 1396

از ۱۰ مزیت سلامتی چای سبز غافل نشوید!

خواص چای سبز چای سبز به قدری بیشمار است که در یک عبارت می توان آن را درمان تمام بیماری ها و راهی برای زیبایی و تناسب اندام معرفی کرد. آوای سلامت :  چای سبز نوعی چای است که از جوانه ها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست می آید. در فرآیند تولید این […]

ترش کردن و برگشت غذا از معده/کاهش مصرف غذاهای سرخ کردنی در وعده سحری در ماه رمضان 13 خرداد 1396

ترش کردن و برگشت غذا از معده/کاهش مصرف غذاهای سرخ کردنی در وعده سحری در ماه رمضان

یک متخصص تغذیه معتقد است که در ماه مبارک رمضان، می بایست میزان مصرف چای، قهوه و غذاهای سرخ کردنی را در وعده سحری کم کنیم. به گزارش خبرگزاری مهر، منصور رضایی در برنامه «یک نکته یک متخصص» شبکه رادیویی سلامت با اشاره به علل و راه های درمان ترش کردم معده در ماه مبارک […]

خوردنی ها و نخوردنی های ماه رمضان از منظر یک کارشناس تغذیه 08 خرداد 1396

خوردنی ها و نخوردنی های ماه رمضان از منظر یک کارشناس تغذیه

اهمیت و نقش تغذیه صحیح در ایام ماه مبارک رمضان برکسی پوشیده نیست واجرای برنامه غذایی صحیح روزه داری در پیشگیری وکنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید است. خبرگزاری ایرنا : رعایت تغذیه متعادل، مصرف آگاهانه تمامی گروه های اصلی غذایی در خوراک در ایام ماه مبارک رمضان و روزه داری ضروری است. از آنجایی […]

از ۵ ماده غذایی تحریک کننده کیسه صفرا، اجتناب کنید! 03 خرداد 1396

از ۵ ماده غذایی تحریک کننده کیسه صفرا، اجتناب کنید!

کیسه صفرا، ارگانی است که در سطح تحتانی کبد قرار دارد و وظیفه آن نگه داری مایع زرد رنگ صفرا است. آوای سلامت : این مایع به هنگام ورود مواد غذایی به معده از کبد ترشح می شود و سپس از طریق مجرایی به کیسه صفرا انتقال می یابد. این مایع به هضم چربی ها در […]

چه بخوریم تا دچار کمبود انرژی در روز نشویم؟ 27 اردیبهشت 1396

چه بخوریم تا دچار کمبود انرژی در روز نشویم؟

استرس، داروها، فشارهای کاری، اختلالات خواب یا بیماری و … همگی از دلایل احساس خستگی در طول روز هستند. اگر تصور می‌ کنید که این احساس خستگی دائمی، مزمن و بیش از حد است به پزشک مراجعه کنید. در بیشتر موارد این خستگی مربوط به تغذیه‌ نامناسب و عادات غلط غذایی است. خوشبختانه استفاده از […]

برخی از خواص گردو 20 اردیبهشت 1396

برخی از خواص گردو

گردو به عنوان ماده غذایی خواص زیادی دارد . بام میبد : گردو به عنوان یک ماده غذایی فواید زیادی دارد ، برنامه تلویزیونی صبح دیگر شبکه آموزش به برخی از خواص این ماده غذایی پرداخته است که در این جا ارائه می شود:   تنظیم فشار خون و کاهش کلسترول گردو به تنظیم فشار خون و […]

خشکی پوست ناشی از تغییر فصل را با این 7 ماده غذایی از بین ببرید 14 فروردین 1396

خشکی پوست ناشی از تغییر فصل را با این 7 ماده غذایی از بین ببرید

تغییر فصول و آب و هوا برای برخی همراه با خشک شدن پوست است؛ حتی اگر قرار باشد از با کیفیت ترین محصولات پوستی برای از بین بردن این حالت استفاده شود. آموزش سلامت همگانی : تسکین خشکی پوست ناشی از تغییر فصل با مصرف برخی مواد غذایی که منجر به هیدراته نگه داشتن بدن […]

نکاتی در مورد منابع پنهان “قند” 08 فروردین 1396

نکاتی در مورد منابع پنهان “قند”

مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب خطر بروز سرطان سینه و سرطان پروستات را افزایش می‌دهد. خبرگزاری ایسنا : مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب، خصوصا چربی‌های حیوانی (گوشت، شیر و لبنیات پرچرب)، خطر بروز سرطان سینه و سرطان پروستات را افزایش می‌دهد، بنابراین مصرف آنها را محدود کنید. کاهش مصرف چربی  – برای پیشگیری از اضافه وزن، […]

رفع التهاب هاي مخاط مجاري تنفسي با آويشن 07 فروردین 1396

رفع التهاب هاي مخاط مجاري تنفسي با آويشن

آويشن در درمان سرفه، برونشيت، رفع التهاب هاي مخاط مجاري تنفسي موثر است، ولي چنانچه بيش از حد مصرف شود باعث حساسيت هاي پوستي مي شود. ایفدانا :  معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي فسا در مورد موارد مصرف، عوارض ناشي از مصرف بيش از حد، مصرف در دوران بارداري و شيردهي، تداخل گياه […]

7 ماده غذایی را برای از بین بردن ریفلاکس معده فراموش نکنید! 03 فروردین 1396

7 ماده غذایی را برای از بین بردن ریفلاکس معده فراموش نکنید!

غذاهای حاوی کربوهیدرات به نام به سرعت تخمیر شده و برای تغذیه باکتری ها در روده مناسب هستند آوای سلامت : غذاهای حاوی کربوهیدرات به نام به سرعت تخمیر شده و برای تغذیه باکتری ها در روده مناسب هستند و ممکن است مسئول التهاب روده، گاز، نفخ و دیگر مشکلات ناراحت کننده معده باشند. در […]

دمنوش به 15 اسفند 1395

دمنوش به

دمنوش به یکی از نوشیدنی‌های مقوی و مفید است که از دم کردن تکه‌های میوه به خشک شده به همراه دارچین یا هل و نبات به دست می‌ آید.    به نوشیدنی‌هایی که از دم‌کردن گیاهان به دست‌ می‌آید، دمنوش گفته می‌شود. این گیاهان همگی دارای خواص بسیار زیادی می‌باشند و بخش عمده‌ای از طب […]

7 نوع آجیل را برای دفع 7 بیماری روزانه مصرف کنید! 05 اسفند 1395

7 نوع آجیل را برای دفع 7 بیماری روزانه مصرف کنید!

مصرف منظم آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل منافع زیادی برای شما دارد، کنترل کننده کلسترول است و می تواند فواید زیادی برای قلب تان داشته باشد. آوای سلامت : به نقل ازeverydayhealth انواع آجیل شامل اسیدهای چرب غیر اشباع و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین ها، پروتئین، فیبر و … هستند […]

غذاهای مناسب برای افراد مبتلا به اضطراب و افسردگی 01 اسفند 1395

غذاهای مناسب برای افراد مبتلا به اضطراب و افسردگی

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران غذاهای مناسب برای افراد مبتلا به اضطراب و افسردگی را تشریح کرد. فاطمه معینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران «پویا» درباره برخی روشهای درمان استرس در طب سنتی اظهار داشت: افرادی که دچار استرس و افسردگی هستند از دیدگاه طب سنتی باید غذاهایی را مصرف کنند که دارای […]