اجرای طرح جهادی «مثبت» تجربه در میبد با امضای تفاهم نامه بین اداره بهزیستی و بسیج سازندگی در محل فرمانداری این شهرستان آغاز شد.
طرح مثبت تجربه طرحی است با شعار «تفکر جهادی راه بهتر زیستن» که با همکاری اداره بهزیستی ، بسیج سازندگی و مراکز مثبت زندگی برای بهتر کمک کردن به مددجویان بهزیستی و افراد نیازمند به کمک اجرا میشود.
فرماندار میبد در نشست برگزار شده مرتبط به آغاز طرح مثبت تجربه گفت: این طرح طرحی مردمی است و هر برنامه و در هر کجا مردم پای کار آمدهاند همه ظرفیتها را پای کار آورده اند و انفاقهای خوبی شکل گرفته است.
سید جمال سجادی پور افزود: گروههای جهادی و پرسنل و مسئولان اداره بهزیستی برای کمک به افراد نیازمند زمان و ساعت نمیشناسند و با نیت خیر پای کار هستند و انشاءالله این تفاهم نامه با همکاری همه ما ، شروعی برای شناسایی وگرفتن دست همه نیازمندان باشد.
مدیرکل بهزیستی استان یزد نیز گفت: سازمان بهزیستی برای به کمک به مددجویان نسبت به برون سپاری خدمات و مردمی سازی فعالیتها برای داشتن نگاه ویژه در انجام امور مرتبط به جامعه هدف اقدام کردهاست و هم اکنون از ۳۵ هزار نفر مددجوی زیر پوشش سازمان بهزیستی استان یزد ، ۱۶ هزار نفر زیر پوشش ۴۲ مرکز مثبت ساماندهی شده در سطح استان هستند.
رضا ابهت افزود: در شهرستان میبد چهار مرکز مثبت زندگی دایر است و در شهرهای دیگر نیز به تعداد متفاوت این مراکز فعال هستند و این مراکز باید از همه توانی که ممکن است برای پوشش جامعه هدف استفاده کنند.
وی تصریح کرد: امروز جامعه با مشکلات متعددی روبرو است و در این میان مشکلات جامعه هدف بهزیستی با شدت بیشتری نمود دارد و پرسنل بهزیستی فعالیت شبانه روزی برای کمک به آنها دارند و نیاز است همچنین با همکاری همه ادارات و سازمانها و بخش صنعت و خیرین به صورت جهادگونه رفع نیاز مددجویان مورد توجه قرار گیرد و همه نسبت به آنها پاسخگو باشیم.
مدیر کل بهزیستی استان یزد در ادامه نیروهای جهادی را بازوان کمک دهنده به بهزیستی و چشم بینای بهزیستی معرفی کرد.
رییس اداره فنی آوری اطلاعات وارتباط و تحول اداری بهزیستی استان یزد نیز گفت: مثبت تجربه طرح ابداعی استان یزد است و شامل پنج حرف است ، اولین حروف آن «ت» نمود تلاش ، تفکر ، توانمندی ، توانمند سازی ، تقویت ، توانمند سازی و تعامل است و منظور از حرف «ج» نیز گروههای جهادی و فعالیتهای جهادی است.
عبدالمهدی رفیعی نژاد منظور از حرف «ر» را نیز راه و مسیر و حروف «به» را نیز بهتر زیستن عنوان کرد و افزود: اعتقاد ما بر این است که اگر کار مددجویان که از مردم هستند به خود مردم و گروههای جهادی که از خود مردم هستند ، بسپاریم خیلی راحت تر سریعتر و بدون پبچ و خمهای اداری میتوانند کارها را پیگیری و مشکلات و موانع را رفع کنند.
وی ادامه داد: مقررشده که مراکز مثبت که بازوان توانمند بهزیستی هستند را به گروهای جهادی مرتبط کنیم و و در سایه این ارتباط امور مددجویان در همه حوزههای تحصیل ، ازدواج ، مسکن ، معیشت ، اردوهای فرهنگی و اعتقادی و فضاهای مجازی و حقیقی از طریق تواناییهای گروههای جهادی انجام شود.
رییس اداره فنی آوری اطلاعات و ارتباط و تحول اداری بهزیستی استان یزد نیز با بیان فعالیتهای گروه های جهادی که تاکنون برای مددجویان بهزیستی انجام دادهاند از جمله ساحت و ساز و بهسازی معابر و اماکن ، اظهار کرد: امضای تفاهم نامه برای رسمیت دادن به این همکاری است و اینکه در بازههای زمانی سه ماهه و ۶ ماهه با انجام نظارت و کنترل ، نقصها و موانع کاهش یابد و گروههای دیگری نیز از جمله گروه بانوان نیز تشکیل شود.
وی در ادامه استان یزد را اولین استان ابداع کننده طرح مثبت تجربه معرفی کرد و افزود : این طرح در همه شهرهای استان یکی پس از دیگری اجرا میشود.
جانشین ناحیه مقاومت بسیج میبد هم گفت: معمولا گروههای جهادی در همه زمینهها و بیشتر در حوزه خدمت رسانی و کارهای اجتماعی فعال هستند و خدمترسانی به نیازمندان نیز از شروع شیوع ویروس کرونا اوج گرفتهاست .
هادی برزگر با اعلام آمادگی بسیج برای همکاری با بهزیستی اظهار کرد: متاسفانه آسیبهای اجتماعی دامنگیر جامعه است و باید با پای کار آمدن همه ما نسبت کاهش آسیبهای اجتماعی اقدام شود.