رئیس بیمارستان میبد گفت: از نظر تجهیزات، امکانات و داشتن نیروهای پشتیبانی و پزشکان متخصص و فوق تخصص با کمبود و مشکل مواجه نیستیم ، تنها مشکل بحرانی بیمارستان کمبود شدید نیروی پرستاری است.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد دکتر سید هادی حسینی پور در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان افزود: بیمارستان در سال ۱۴۰۰ ، ۱۴۰ نیروی پرستار داشت و در سال ۱۴۰۱ ، ۱۱ نفر افزایش نیروی پرستاری داشتهاست و این در حالی است که از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ ، ۲۲ نفر پرستار در بیمارستان بازنشسته شدهاند و کسی جایگزین آنها نشدهاست.
وی با بیان اینکه بیمارستان از نظر پزشک متخصص و فوق تخصص با مشکل و کمبودی مواجه نیست اضافه کرد: یک روز در هفته پزشکان فوق متخصص ریه ، هماتولوژی ، قلب، لاپاراسکوپی زنان ، فوق تخصص شبکیه ، نفرولوژی ، سه در هفته فوق تخصص گوارش و پنج روز در هفته فوق تخصص غدد داریم. همچنین اخیرا فوق تخصص ژنیوپلاستی به جمع پزشکان بیمارستان افزوده شدهاست.
رئیس بیمارستان میبد از مجهز شدن بیمارستان به دستگاه رادیولوژی دیجیتال موبایل با پیگیری سید جلیل میرمحمدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خبر داد که دستگاه بر بالین بیمار برده میشود و نیازی به بردن بیمار به رادیولوژی نیست.
وی خرید دستگاههای تیشوپروسسور، فیکو چشم پزشکی ، کرانیوتومی، آندوسکوپ شوی، آرگون پلاسما، هود لامینار آنکولوژی، الایزا ریدر و واشرو ، میکروسکوپ چشم پزشکی و تجهیزات به روز دیگر را از جمله تجهیزات خریداری شده در سال ۱۴۰۱برشمرد.
حسینی پور همچنین خرید اولین دستگاه ام آر آی در استان یزد ، راهاندازی اولین دانشکده پرستاری در بیمارستان دولتی، دومین مرکز دارای بخش آنکولوژی بعد از بیمارستان شهید صدوقی ، دومین مرکز دارای بخش اعصاب و روان بعد از بیمارستان تفت، تنها مرکز دارای بخش سنگ شکن در بیمارستانهای دولتی ، دومین مرکز فوق شبکیه در سطح استان و تنها مرکز فعال جراحی مغز و اعصاب را از جمله مزیتهای بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد بیان کرد.
وی تکمیل فاز یک طرح توسعه که در زمان بحران کرونا طبقه هم کف آن با راه اندازی بخش عفونی بهره برداری شد ، اصلاح و اتصال فاضلاب با پیگیریهای مدیر بیمارستان، نماینده مردم و فرماندار شهرستان ، رفع مشکل موتورخانه سرمایشی و گرمایشی بیمارستان ، واگذاری بخش ام آر آی به بخش خصوصی و افزایش تعداد ام آری آی به ۸۰ مورد در روز، راهاندازی داروخانه جدید ، احداث در حال انجام فاز یک اتاق عمل را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد.
رئیس بیمارستان میبد در ادامه با ستودن فعالیتها و اقدامات انجام شده توسط مسئولان وقت بیمارستان به ویژه در زمان شیوع ویروس کرونا و پای کار بودن همه مسئولان و پرسنل بیمارستان و شهرستان اظهار کرد: بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد در سال ۱۳۶۸ در مساحت ۱۱۰ هزار متر مربع احداث شد و دارای بخشهای درمانی ، تشخیصی و پشتیبانی است. تخت فعال بیمارستان ۲۱۲ تخت است که با راه اندازی فاز توسعه یک به ۳۰۰ تخت افزایش می یابد.
وی افزود:بیمارستان از زمان شروع به کار سامانه اعتبار بخشی وزارت بهداشت تاکنون گواهی درجه یک را کسب کرده، همچنین دارای گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ و سامانه رسیدگی به شکایات و سیستم IPTV است.
وی همچنین با بیان عملکرد بیمارستان اظهار کرد: ضریب اشغال تخت در سال ۱۴۰۰ ، ۶۲/۵ بوده و سال ۱۴۰۱ به ۶۸/۷ رسیده و تعداد بیماران بستری در سال ۱۴۰۰ ، ۱۲ هزار و ۳۳۴ سال بوده و در سال ۱۴۰۱ ، ۱۴هزار بستری و همچنین بستری اورژانس سال ۱۴۰۰ ، ۳۱ هزار و در سال ۱۴۰۱ ، ۳۴ هزار داشتیم.
این مسئول تعداد ام آر آی انجام شده در سال ۱۴۰۰ را ۶ هزار و ۲۶۲ مورد و در سال ۱۴۰۱ ، ۱۳ هزار مورد و همچنین رضایتمندی بیماران در سال ۱۴۰۰ را ۸۴/۷۵ و در سال ۱۴۰۱ ، ۵/۸۳ بر شمرد.
مدیر بیمارستان میبد نیز گفت: ما اعتقاد داریم در جایی کار می کنیم که باید خوب باشیم و انصافا نیروها به خصوص در بخش درمان، نیروهای پرستاری و پرسنل خدمات با وجود کمبود نیروی شدید و با توجه به شرایط، عملکردی مطلوب دارند و جانانه فعالیت میکنند.
مهدی اکبری با اشاره به نبود تسهیلات برای نیروها و شرمنده بودن در مقابل نیروها اظهار کرد: با این وجود بر اساس ارزیابی سامانه ، ارزیابیهای انجام شده مطلوب است.
وی با بیان اینکه با توجه به میزان پرداخت حقوق و مزایا افراد کمتر به سمت انتخاب شغل پرستاری میآیند و به شدت کمبود نیروهای پشتیبانی و به ویژه پرستاری داریم. تصریح کرد: به داشتن نقطه ضعف و ایراد در کار خود اعتقاد داریم ولی با این وجود گاهی به واسطه فوت یک فرد در بیمارستان افرادی بدون داشتن آگاهی عملکرد بیمارستان را در بوق و کرنا میکنند و نسبت به بیمارستان جبهه میگیرند که نتیجه آن ایجاد بی اعتمادی در مردم نسبت به درمان در بیمارستان است.
گفتنی است نشست خبری برگزار شده با تجلیل از حبیب فلکیان روابط عمومی اسبق بیمارستان همراه بود.