مقاله «دکتر سمیهالسادات موسوی»، عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه میبد در یکی از معتبرترین مجلات انتشارات بینالمللی ELSEVIER به چاپ رسید.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد ، دکتر سمیهالسادات موسوی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه میبد طی یک همکاری مشترک با پژوهشگران مطرح دو دانشگاه دیگر کشور توانست در سال جاری میلادی، مقالهای را در یکی از معتبرترین مجلات انتشارات بینالمللی ELSEVIER به چاپ برساند که در زمره ۱۰ درصد نشریات برتر جهان قرار دارد و دارای ضریب تأثیر ۱۰/۶۹۶ است.
تیم تحقیقاتی این پژوهش، در این مقاله، «مدل مدیریت انرژی دوسطحی برای شبکه هوشمند با در نظر گرفتن رفتار مشتری در بستر شبکه حسگر بیسیم» را ارائه نمودند.
امروزه، شبکههای هوشمند و ارتباط آن با شبکه حسگر بیسیم، بستر مناسبی را برای برقراری ارتباط دوطرفه سیستم مدیریت انرژی و کاربران شبکه، فراهم میکند. این موضوع میتواند به طور دقیق، شبکه هوشمند را با حداقلّ هزینه، در زمان واقعی، برنامهریزی کند. پژوهش انجام شده توسط دکتر موسوی و همکارانش، یک مدل مدیریت انرژی دوسطحی برای شبکههای هوشمند در بستر اینترنت اشیاء، براساس شبکه حسگر بیسیم پیشنهاد میکند. در سطح بالا، برای برنامهریزی دقیق در زمان واقعی و در ارتباط با سیستم مدیریت انرژی، مشتریان در بستر شبکه حسگر هوشمند، مدلسازی و با استفاده از الگوریتم فازی C-Mean، خوشهبندی میشوند. سپس، مصرف انرژی حسگرهای شبکه در بستر اینترنت اشیاء، توسط الگوریتم ژنتیک، بهینهسازی میشود.
نشریه شهرها و جامعه پایدار (Sustainable Cities and Society)، یکی از نشریات معتبر بینالمللی است که مقاله اخیر دکتر سمیهالسادات موسوی را منتشر نموده است. این نشریه، توسط «انتشارات الزویر ELSEVIER)» و در کشور هلند منتشر میشود. شاخص هرش (H-index) این نشریه در حال حاضر، ۱۰۳ است. نرخ پذیرش این نشریه، ۱۰ درصد است، یعنی، از هر ۱۰۰ مقاله ارسال شده به این نشریه، تنها ۱۰ مقاله، شانس پذیرش و انتشار را دارند. براساس، اطلاعات ثبت شده در پایگاه استنادی اسکاپوس، این نشریه، از میان ۳۵۰ نشریه حوزه مهندسی سازه، دوّمین نشریه برتر جهان و از میان ۷۷۹ نشریه حوزه برنامهریزی و توسعه، چهارمین نشریه برتر جهان معرفی شده است.
دکتر سمیهالسادات موسوی، عضو هیأت علمی و استادیار گروه مهندسی صنایع دانشگاه میبد است که کسب عنوان استعداد درخشان در هر دو مقطع کارشناسیارشد و دکتری از طرف اداره استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رتبه سوّم آموزشی در بین دانشآموختگان کارشناسیارشد رشته مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رتبه دوّم آموزشی در بین دانشآموختگان دکتری رشته مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نیز تدریس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در کارنامه دارد.
دکتر سمیهالسادات موسوی، تاکنون، ۴۴ مستند پژوهشی را در پایگاه استنادی گوگلاسکالر به ثبت رسانده است.
گروه مهندسی صنایع دانشگاه میبد با بهرهگیری از اعضای هیأت علمی نخبه و پرتلاش خود، توانسته است، نقش مؤثری در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه ایفا نماید.
منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه میبد