دبیر اول سفارت هندوستان گفت: روابط و تعاملات ایران و هند به ویژه در حوزه فرهنگی منحصر به دوره معاصر نیست، فرای مرزهای جغرافیایی و ادیان، ریشه های فرهنگی یکسان و باستانی دارند.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد؛ نشست علمی تعاملات فرهنگی ایران و هند از ادوار کهن تا دوره معاصر به همت امور بین الملل و با همکاری گروه ایران شناسی و تاریخ دانشگاه میبد با حضور دکتر بلرام شُکلا دبیر اول سفارت هند در ایران و عضو هیأت علمی و استاد زبان و ادبیات سانسکریت دانشگاه دهلی و دکتر عباس نیک نژاد رئیس دانشگاه میبد و به دبیری دکتر حسن زارعی استادیار گروه ایران شناسی و تاریخ دانشگاه میبد برگزار شد.
دکتر نیک نژاد چندی از افتخارات و سوابق دانشگاه میبد نام برد و تعریف کرد و گفت: این دانشگاه در رتبه بندی جهانی گرین متریک در شمار ۹۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار دارد و همچنین در طبقه بندی که دانشگاه استندفورد آمریکا هر سال جهت رتبه بندی دانشمندان اعلام می کند، دکتر مجتبی انصاری عضو هیأت علمی دانشگاه میبد در زمره ۲درصد دانشمند برتر جهانی قرار گرفته است.
دکتربلرام شُکلا دبیر اول سفارت هندوستان نیز پس از توصیف فرهنگ غنی ایرانیان ابراز کرد: اینجانب خودم را شاگرد قومیت ایران می دانم و هر روز از اساتید مختلف، نکاتی نوین فرا می گیرم.
وی ادامه داد: روابط و تعاملات ایران و هند به ویژه در حوزه فرهنگی منحصر به دوره معاصر نیست، بلکه پیش از اسلام، این دو کشور یکی بوده اند و فرای مرزهای جغرافیایی و ادیان، این دو کشور شباهت بسیاری به یکدیگر دارند و ریشه فرهنگی یکسانی دارند؛ تا آنجا که محققان می گویند این دو کشور شبیه ترین کشورها به یکدیگر است.
در پایان نشست، هدایایی به رسم یادبود به ایشان اهدا شد.
روابط عمومی دانشگاه میبد