مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد گفت: اساس دعوت پیامبران و انبیا و اساتید حوزه کلام است، یک مدیر در هر مکان و زمان و جایگاه میتواند با سخن خود جاذبه داشته باشد و مشکلات را رفع کند. اکنون با درک شرایط زمان وظیفه ما تمرین کلام و تحلیل و تبیین مسائل برای مردم است.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد؛ حجتالاسلام محمود کارگر در مراسم تودیع و معارفه مدیر حوزه علمیه سطح 2 خواهران میبد افزود: به فرموده حضرت علی (ع) سخن بهترین چیزی که خدا خلق کردهاست. زشت ترین چیزی هم که خدا خلق کردهاست نیز سخن است. با سخن انسان هم روسفید و هم روسیاه میشود.
وی اضافه کرد: سکوت و کلام هر کدام مزیتها و آفتهایی دارند و با این وجود اگر انسان از آفتهای کلام در امان بماند، کلام و بیان بر سکوت مزیت دارد. اساس دعوت پیامبران و اولیا نیز بیان است. کلام از زبان صادر میشود و کلید همه خوبیها زبان است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با اشاره به انتخابات در پیش رو تصریح کرد: وظیفه ما در این شرایط زمانی و با توجه به اهمیت انتخابات و اینکه دشمن تلاش دارد که انتخابات برگزار نشود یا به درستی برگزار نشود و مردم در انتخابات مشارکت نداشته باشند، تبیین و تحلیل و آگاه سازی مردم نسبت به اهمیت حضور آنها در انتخابات است.
وی خاطرنشان کرد: شما به عنوان حوزه مبلغ هیچ کس نیستید و رسالت شما شرکت در جلسات و تحلیل و تبیین و انتخاب افراد اصلح با شرکت در انتخابات است.
وی همچنین با بیان اینکه مدرسه حوزه علمیه خواهران میبد در سال 1372 تاسیس شد و اولین مدیر این مدرسه مرحوم حجت الاسلام والمسلمین یحیی زاده بودند. اظهار کرد: هم اکنون حوزه علمیه خواهران میبد در سه سطح 2، سه و چهار پذیرش طلبه دارد. در سطح 2 حوزه علمیه 18 استاد که همه از خواهران حوزه هستند، داریم و 158 نفر مشغول به تحصیل هستند و تاکنون 384 نفر نیز از سطح 2 حوزه علمیه خواهران میبد فارغ التحصیل شدهاند.
استاد حوزه علمیه نیز با بیان اینکه بانو مجتهده امین الگوی بانوان حوزوی است، گفت: در این چند دهه اخیر در حوزه بانویی شاخص تر از ایشان نداریم. بانو مجتهده امین در سن 20 سالگی با جدیت تمام و شور و شوق در فضای بسیار دشوار تحصیلات حوزوی را شروع کرد. با توجه به شرایط سخت آن دوران سخت تحصیل را در خانه شروع کرد و پس چند سال اولین کتاب خود را به زبان عربی به نام «اربعین هاشمیه» نوشت.
حجتالاسلام زکریا اخلاقی افزود: زمانی که علما در حوزه علمیه قم که تازه توسط آیت الله حائری تاسیس شده بود و در حوزه علمیه نجف این کتاب را دیدند، باور نکردند یک زن در آن زمان چنین کتابی را بنویسد و زمانی که سوالاتی را خدمت بانو فرستادند و ایشان جواب داد و یقین پیدا کردند که کتاب اربعین هاشمیه نوشته او است. بسیاری از علما به وی درجه اجتهاد دادند.
وی اضافه کرد: همه علمایی که از نجف به قم و اصفهان میآمدند یا از قم به اصفهان میرفتند، ملاقات با بانو امین داشتند. چند کتاب در باره زندگینامه بانو مجتهده امین نوشته شده و در این کتابها مباحثاتی که علمای آن زمان با بانو مجتهده امین داشتند، نوشته شدهاست.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه الگوی ما در این چند دهه امثال بانو مجتهده امین و الگوی همیشگی ما حضرت فاطمه (س) هستند، گفت: ما حوزویان وظیفه داریم به مقامات علمی و معنوی و تعالی روحی حضرت فاطمه زهرا (س) بپردازیم و کانون شناخت و شناساندن مقامات علمی و معنوی حضرت زهرا(س) حوزه بانوان است.
وی تصریح کرد: حوزویان باید پایههای علمی قوی برای باز کردن و شناساندن مباحث توحیدی عمیق داشته باشند و تنها بازگوکننده روایات نباشند.
در این مراسم از سکینه جعفری به پاس تلاشهای انجام شده از سوی وی قدردانی و نفیسه اخلاقی به عنوان مدیر سطح 2 حوزه علمیه خواهران میبد معرفی شد.