نمایشگاهی زیبا از آثار، دست آوردها و توانمندیهای دانشجویان آموزشکده فنی و حرفهای دختران میبد در این مکان اندوختن علم و هنر دایر شد و مورد بازدید مسئولان و صاحبان صنایع پاک قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد؛ این نمایشگاه شامل انواع آثار کالیگرافی، عروسک سازی ، محصولات بازیافتی ، دوخت و دوز و مکرومه بافی مورد بازدید از سوی رئیس و معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد، روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش شهرستان و مسئولان شرکتهای تولیدی پوشاک و مرکز رشد پارک علم و فن آوری یزد قرار گرفت.
همچنین نشست تخصصی با حضور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان شرکتهای تولیدی کیان جامه و صدرا جامه و مرکز رشد پارک علم و فناوری یزد استان همزمان با برپایی نمایشگاه برگزار شد.
معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفهای یزد در این نشست گزارشی از کمیته تخصصی متشکل از دانشگاه فنی و حرفهای و ادارات و دستگاههای مرتبط ارائه داد و گفت: هدف این کمیته سوق دادن دانشجویان به سمت اشتغال و برقراری ارتباط بین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی و معرفی دانشجویان به این مراکز است.
حمید رضا بیگ زاده افزود: یکی از خروجی های این نشست و دیدن کارهای دانشجویان از سوی شما به عنوان جامعه تخصصی میتواند کاربرد آموزشی داشته باشد و به عنوان مثال میتواند منجر به ارائه پیشنهادهایی برای اصلاح سرفصل و تعریف زیرشاخههای تخصصی با توجه تجهیزات و زیرساختها و یا امضای تفاهم نامه برای استفاده از تجهیزات مراکز تولیدی منجر شود.
وی اضافه کرد: همچنین با توجه به پتانسیل پارک و علم و فناوری استان و مرکز رشد دانشجویان میتوانند فراتر از اشتغال معمول در قالب شرکتهای فن آور خلاق و صنایع خلاق یا کانونهای شکوفایی و خلاقیت و مرکز رشد در زیر مجموعه و با بهره مندی از حمایتهای پارک علم و فن آوری فعالیت داشته باشند.
هادی زارع رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میبد هم نمایشگاه برگزار شده را در سطح حرفهای و خیلی خوب و پربار معرفی کرد و برای ثبت نمایشگاه و عضویت اساتید و دانشجویان در صندوق اعتباری هنر با توجه به مدارکی که دریافت میشود، اعلام آمادگی کرد و از مزایای صندوق هنر صدور کارت شناسایی و بیمه بازنشستگی و تکمیلی با شرایط بسیار خوب ذکر کرد.
رئیس آموزشکده فنی و حرفهای دختران میبد نیز هدف برگزاری این نشست و برگزاری نمایشگاه را به نمایش توانمندیها و پتانسیلهای دانشگاه بیان کرد و گفت: ارتباط بین دانشگاه و مراکز صنعتی به عنوان مثال با کیان جامه یکی از شرکت تولیدی لباس در یزد باعث شده که ما امروز نمونه کارهای زیبای دانشجویان شامل انواع دوخت کوسن، کوله پشتی و دوختهای زیبای دیگر با استفاده از بازیافتی های شرکت کیان جامه داشته باشیم.
زهرا علیزاده افزود: انشاءالله با امضای تفاهم نامهها ارتباط بین دانشگاه و بخش صنعت روز به روز بیشتر شود و ارتباط و همکاری متقابل سال به سال به صورت بهتر ایجاد شود.
مسئولان شرکتهای تولیدی کیان جامه ایرانیان و صدرا و اعضای هیئت علمی آموزشکده نیز گزارشهایی در باره فعالیت و ظرفیتهای شرکتها و برقراری ارتباط بین دانشگاه و شرکتهای یاد شده و سمت و سو دادن دانشجویان نسبت به حضور در محیط در کارخانهها و آشنایی با این مکان ها به عنوان فضاهای عملیاتی برای عملی کردن آموزشهای تئوری و امتحان گرفتن از آنها بر اساس آنچه در مراحل تولید انبوه و صنعتی پوشاک دیدهاند، ارئه دادند و بر لزوم عملی کردن موارد گفته شده در نشست در سایه قوی تر شدن ارتباط بین دانشگاه و صنعت و تولید و کمک به تجاری سازی و انبوه سازی دستآوردهای دانشجویان تاکید شد.
آموزشکده فنی دختران میبد در سال 1379فعالیت خود را آغاز کرد ودرسال 1383 استقلال یافت .این آموزشکده با وسعت 44000 مترمربع وزیربنای 8512 مترمربع پذیرای دانشجویان بومی وغیر بومی جهت کسب مهارت میباشد.