گروه جهادی حوزه علمیه سطح 2 میبد به مناسبت سالروز ولادت حضرت رقیه (س) اقدام به پخت نان سوروک و توزیع آن بین دختران و بانوان طلبه کردند.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد؛ نان سوروک از آب ، آرد، نمک، تخم کشنیز پودر شده، خمیرمایه و روغن تهیه می شود. خمیر این نان را بعد از یک و ساعت و نیم استراحت دادن به صورت چانههایی در آورده و در سینی که آرد پاشیده اند، قرار میدهند و در روغن فراوانی که در تابه ای بزرگ می ریزند، سرخ می کنند.
نان سوروک یا لتیر در مراسم های مختلف از جمله شب یلدا و به یاد اموات به تعداد زیاد پخت و بین مردم توزیع میشود.
گفتنی است سید داوود هاشم زاده مسئول بسیج سازندگی و رضایی مسئول تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج میبد از پخت نان سوروک توسط بانوان گروه جهادی حوزه علمیه بازدید کرد.