عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شما جوانان و مسئولان باید برشهایی از برنامه هفتم توسعه در حوزه های مختلف دانشگاه، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، صنعت و معدن تهیه کنید و برای محقق شدن 80 و 90 درصدی آن برشها و اهداف تعیین شده بکوشید.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد؛ آیت الله اعرافی در نشست با جوانان اعتدالی استان یزد اظهار کرد: باید تعیین کرد که الان از نظر جدول بندی برنامه هفتم در چه جایگاهی هستیم و تلاش کنیم و عزم خود را جزم کنیم تا به پیش بینی های انجام شده در برنامه برسیم.
امام جمعه میبد با بیان اینکه شما جوانان خودتان برشی استانی از برنامه درآورید و به دستگاهها در محقق شدن آن کمک کنید. تصریح کرد: وی گفت: استان یزد میتواند در تمام شاخص ها سرآمد باشد. شما جوانان باید از برنامه هفتم توسعه برش استانی درآورید. تلاش کشور و دولت هم باید این باشد که 50 تا 70 درصد برنامه هفتم را محقق کند.
وی خاطرنشان کرد: استان یزد استانی است که متناسب با جمعیت و سنجش نسبتها جایگاه بزرگ تاریخی دارد و می تواند همچنان داشته باشد. این مهم در گرو این است که نسل جوان حس تعلق به استان و حساسیت به مسائل استان داشته باشند.
اعرافی همچنین با ستودن وضعیت و فعالیتهای دانشگاههای استان یزد اظهار کرد: یزد میتواند قطبهای دانشگاهی زیادی داشته باشد. ظرفیت و پتانسیل دانشگاههای یزد بسیار خوب است و می توانند همچنان با نگاههای جدید و با سرآمد بودن به سمت قله های بلند حرکت کنند. این اهداف اگر نسل جوان بخواهد، شدنی است.
وی افزود: همچنین آموزش و پرورش استان یزد باید درجه یک باشد، معلم باید تامین باشد که نیاز به شغل دیگری نداشته باشد. همه ادارات و نهادها باید پیوست فرهنگی با آموزش و پرورش داشته باشند. هیچ کس نباید طلبکار آموزش و پرورش باشد قبل از اینکه خودش برای نظام آموزش و پرورش کار انجام نداده باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر پایه ریزی منابع پایدار برای آموزش و پرورش به پایه ریزی واحد صنعتی برای سرمایه گذاری معلمان و بازنشستگان اشاره کرد که اکنون یک هزار نفر از فرهنگیان در این واحد صنعتی سهام دارند.
وی با اشاره به اهمیت ظرفیت تاریخی یزد در حوزه سلامت و بهداشت و درمان تصریح کرد: این حوزه را میتوان متحول کرد. شما نکات خوبی مطرح کردید.
اعرافی همچنین با بیان اهمیت فعالیتهای بخش خصوصی و کار مردمی و شرکتهای دانش بنیان خاطرنشان کرد: در میبد صنعت دولتی ندارم همه بخش خصوصی است. قدمهای خوبی برداشته شده و اکنون نیز تلاش داریم که سرامیک و کاشی به سمت صنعت قطعهسازی و ماشینسازی سوق داده شود.
در این نشست موضوعات گوناگون در مورد پذیرش و سهیمه دانشگاهها، تلاش برای رشد متوازن در استان، مشکلات سرمایه گذاری و زیست محیطی مطرح شد.