بام میبد : جلسه گردهمایی و هم اندیشی بانوان کارآفرین میبدی با حضور حسین فلاح فرماندار میبد ، سید محسن معاون فرماندار ، رقیه کرمانیان مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد ، کبری خواجه پور مشاور فرماندار در امور بانوان و خانواده ، حاج شیخ علی آقایی رئیس شورای اسلامی شهر میبد ، انیسه فلاح نماینده بانوان و نائب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورا و دیگر مسئولین در محل فرمانداری میبد برگزار شد.
در این جلسه که به همت امور بانوان و خانواده فرمانداری میبد برگزار شده بود ، سید محسن فلاح معاون فرماندار با اشاره به مبحث اشتغال بانوان ، گفت : اشتغال بانوان به معنی شاغل بودن به صورت کارمند یا اشتغال در بخش فرهنگ و یا صنعت نیست ، بلکه اشتغال بدین معنی است که بانوان پس از رسیدگی به امور خانه داری و تربیت فرزند ، وقت اضافی خود را در کارهای شناور نظیر صنایع دستی و کارهایی که در این ارتباط تعریف شده ، بگذرانند و موفق تر هم باشند .
وی در ادامه تصریح نمود : این به معنای نفی کردن اشتغال بانوان در بخش فرهنگی و کارمندی نیست ، چه بسا که در بسیاری جاها به بانوان هم نیاز است اما وقتی بحث اشباح پیش می آید ، نباید آنها به صورت صد در صد انتظار ورود در بخش اداری را داشته باشند.
معاون فرماندار میبد افزود : فراهم کردن زیر ساختها و بستر مناسب جهت پرداختن بانوان به صنایع دستی با همکاری شورای شهر و دیگر ارگانها لازم است و به عنوان اولین زیر ساخت مبحث آموزش در عرصه فنی و حرفه ای مطرح است که مهارت لازم به افراد آموزش داده شود ، همچنین اختصاص محلی جهت اسکان دائمی و بازار یابی نیز به عنوان زیر ساختهای دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه تاکید نمود : باید اذهان را به این سمت سوق داد که پرداختن به صنایع دستی کاری شدنی است ، همچنین میراث گذشتگان ما است و باید ادامه دهنده راه آنها باشیم و در این زمینه همه باید همکاری نمایند و اعتقاد و انگیزه ای هم باید وجود داشته باشد ، زیرا تا زمانی که به یک کار اعتقاد نداشته باشیم هرچند هم تلاش کنیم کاری پیش نمی رود .
کبری خواجه پور مشاور فرماندار در امور بانوان و خانواده نیز عمده نیازهای شاغلین در بخش صنایع دستی در شهرستان را نداشتن بازارچه دائمی برای محصولات آنها ذکر نمود و اینکه کارآفرینان خواهان معرفی کارهایشان در سطح کشور هستند.
وی اظهار امیدواری کرد انشاالله برگزاری این جلسه بابی باشد برای شنیدن صحبتهای بانوان در این زمینه و و مشکلاتی که دارند و همچنین با حضوری که مسئولین در این جلسه دارند درخصوص کارهایی که در حوزه مسئولیت خودشان می توانند در ارتباط با مشکلات بانوان در عرصه کارآفرینی اعم از بازار یابی و اسکان انجام دهند ، هم اندیشی شود.
گفتنی است در این نشست ، کارآفرینان به بیان مشکلات و نیاز های خود در زمینه صنایع دستی نظیر بازاریابی ، عدم داشتن مکانی مناسب برای کارگاه ، برند سازی ، عدم دانش نسبت به برند سازی و بالا بودن هزینه آن و همچنین بسته بندی محصولات اشاره نمودند و در پایان نیز با هم اندیشی که صورت گرفت ، اختصاص مکانی مناسب جهت ایجاد بازارچه دائمی و بهره برداری از آن تا پایان سال و همچنین فراهم کردن زمینه آموزش برای برند سازی و بسته بندی محصولات و قائل شدن تسهیلاتی برای بانوان کارآفرین در دستور کار قرار گرفت.