همزمان با دهه فجرجلسه پیگیری و هماهنگی مناسب سازی فروشگاهها و مراکز خرید با حضور رئیس اداره بهزیستی و صمت شهرستان میبد و کارشناس ستاد پیگیری و مناسب سازی و شورای سالمندی بهزیستی استان یزد کارشناس مناسب سازی ومدیر عامل جامعه معلولین شهرستان در محل اداره صمت میبد برگزارشد.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد؛ فاطمه السادات جوادیان رئیس اداره بهزیستی میبد ضمن قدردانی از همکاری رئیس اداره صمت شهرستان گفت : آموزش وبرگزاری جلسه با پیمانکاران شهرداری وروسای اتحادیه ها در دستور کار بهزیستی قرار خواهد گرفت زیرا بسیاری از پیاده رو با وجود مصالح مناسب طبق اصول صحیح مناسب سازی نمی شوند.
رئیس اداره صمت میبد گفت :در حال حاضر 23 اتحادیه زیر نظر این اداره فعالیت می کنند که اصناف زیر مجموعه انها هستند و برای شروع ابتدا پیگیری مناسب سازی محل کسب روسای اتحادیه ها با مشاوره کارشناس مناسب سازی بهزیستی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
میثم فلاح افزود: کارشناس بهزیستی و کارشناس اتاق اصناف شهرستان به اتفاق جهت بررسی مناسب سازی سکوهای تنظیم بازار و فروشگا های بزرگ اقدام خواهند نمود.
وی اظهار کرد: هر گونه کلیپ یا بروشوریا فایل آگاه سازی در زمینه مناسب سازی که اداره بهزیستی آماده داشته باشد اداره صمت در اختیار تمام اصناف اتحادیه قرار خواهد داد.
کارشناس ستاد پیگیری و مناسب سازی و شورای سالمندی بهزیستی استان یزد نیز با بیان اینکه 30درصد افراد جامعه نیاز به مناسب سازی اماکن و سیستم حمل نقل دارند گفت :حضور کم رنگ معلولین در جامعه به علت عدم مناسب سازی بسیاری از اماکن یا عدم آگاهی معلول از اجرای مناسب سازی در اماکن مناسب سازی شده است لذا به همان اندازه که مناسب سازی اماکن عمومی مهم است اطلاع رسانی معلولین وسالمندان نیز از اماکن مناسب سازی شده نیز مهم است.
وی افزود : به تازگی بانک اطلاعاتی اماکن مناسب سازی شده در کشور راه اندازه شده واین امکان وجود دارد که که اماکن مناسب سازی شده شهرستان در این بانک اطلاعاتی ثبت شود ومددجو یان از طریق یک اپلیکیشن از مکان های مناسب سازی شده مطلع می شوند .
محمود آسایش گفت : اعطای نشان طلایی و نقره ای مراکز درمانی اقامتی پارک ها هر کدوم چک لیست جداگانه دارد اگرمجموع امتیاز آن مکان 75 تا 90باشد نشان نقره ای وامتیاز 91 تا 100 نشان طلایی را دریافت می کند. اداره صمت اماکن واصناف را به بهزیستی معرفی نمایدتا با ارسال مستندات وطبق چک لیست از کشور نشان طلایی یا نقره ای را دریافت نمایند .
روابط عمومی اداره بهزیستی میبد