بام میبد : به نقل از خبرگزاری ایسنا ؛ دکتر محمدرضا آقایی افزود : امروزه تکنولوژی ، زندگیها را به سمت مصرف غذاهای فستفودی سوق داده است به طوری که در حال حاضر بیش از 850 مغازه فستفود، پیتزا فروشی، ساندویجی و فلافی در یزد وجود دارد .
وی با بیان اینکه متاسفانه 30 درصد از دانشآموزان یزدی حداقل یکبار در هفته از غذاهای فستفودی استفاده میکنند، افزود: در چنین شرایطی نمیتوان افراد را از مصرف این گونه غذاها که باعث داشتن نسلی چاق، استرسی، بیتحرک و فستفودی شدند، منع کرد .
مدیر مرکز تحقیقات دیابت یزد، با اشاره به اینکه باید با داشتن غذاهای فست فودی سالم به فرزندان خود اجازه مصرف این غذاها را داد، تصریح کرد: جشنواره سالم فود با شعار فستفود، اما سالم در یزد برگزار میشود .
وی با اشاره اینکه مصرف غذاهای فستفودی نیاز به فرهنگسازی دارد، اظهار کرد: نباید این گونه غذاها را به عنوان پاداش در نظر گرفت و تا جایی که امکان دارد در خانه تهیه شود .
آقایی فستفود دارای چربی و شیرینی کم را فستفود سالم دانست و خاطر نشان کرد: مصرف فستفودهای مضر تاثیرات منفی بسیاری را بر سلامت افراد میگذارد .
وی همچنین از برگزاری جشنواره سالم فست فود در جمعه 24 آذرماه از ساعت 11 الی 17 در پردیس جنوب واقع در روبه روی پارک هفت تیر خبر داد و اظهار نمود : در کنار مسابقات، کارگاههای آموزشی تغذیه و آشپزی سالم، غربالگری دیابت، غرفههای نقاشی و برنامه اهداء جایزه ویژه دختران دبیرستانی و دانشجویان برگزار میشود .
این مقام مسئول افزود: کلاسهای توجیهی و آموزشی مسابقه برای شرکتکنندگان در چهارشنبه 22 آذرماه ساعت 16 در محل کارخانه جنوب برگزار میشود .
مدیر مرکز تحقیقات دیابت یزد، با بیان اینکه فرهنگ تغذیه سالم با برگزاری این گونه برنامهها از بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند، گفت: افرادی که تاکنون ثبت نام نکردند در صورت تمایل به شرکت میتوانند با حضور در محل برگزاری کلاسهای توجیهی ثبت نام کنند .