خورش بامیه بادمجان
مواد لازم :
_ گوشت 250 گرم
_ بامیه 200 گرم
_ بادمجان 2 عدد
_ گوجه فرنگی ریز 8 الی 10 عدد
_ رب گوجه فرنگی 1 الی 2 قاشق غذا خوری
_ زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
_ نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
_ پیاز 1 عدد
_ روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :
گوشت را با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت داده و آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا پخته شود . بامیه را به صورت آبپز یا سرخ شده سه ربع ساعت آخر به گوشت اضافه کنید . بادمجان را هم جداگانه سرخ کنید و بدون آب روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا هم روغن اضافی گرفته شود و هم نرم شود و نیازی به جوشیدن در خورش نداشته باشد . رب گوجه فرنگی و نمک را هم بیست دقیقه آخر به خورش اضافه کنید آخر از همه زعفران اضافه شود . در این خورش از دورنگ گوجه فرنگی ( زرد و قرمز ) استفاده شده که خورش با رنگ سبز بامیه و قهوایی بادمجان ، رنگارنگ و یسار زیبا شده است.
منبع : آشپزی رنگین