مواد تشکیل دهنده
- قلوه گاه گوسفندی – 700 گرم
- گوشت لخت گوساله – 300 گرم
- پیاز درشت آب گرفته – 2 عدد
- زرده تخم مرغ – 1 عدد دلخواه
- پودر نان – 1 قاشق غذا خوری دلخواه
نکات جانبی
- مدت زمان آماده سازی اولیه :15 minutes
- مدت زمان پخت : 10 minutes
- مناسب تعداد : 2 نفر
مهمترین چیز توی کباب کوبیده چیه؟؟ گوشت اونه.
ترکیب درصد گوشتها با هم و انتخاب صحیح گوشت خیلی مهمه.
همونطور که همتون می دونید گوشت مناسب برای کباب کوبیده قلوه گاه هست.
البته با ترکیب گوشت گوساله.
به نسبت 70 به 30.
70 درصد ش قلوه گاه گوسفندی و 30 درصدم گوشت لخت گوساله.
دو بار چرخ بشه و ورز هم خیلی مهمه.
نکته بعدی پیاز آب گرفته هست.
حتما آبش رو بگیرید تا کباب از روی سیخ نریزه. البته برای این مدل که توی تابه درست می شه کمی از آب پیازم بهش بزنید تا زمان سرخ شدن زیادی خشک نشه.
استفاده از 1 قاشق پودر نان یا 1 زرده هم دلخواه هست
اما نکته بعدی فرم دادن کباب کوبیده ست که می توان از این وسیله ارزون قیمت و دم دستی استفاده کرد که گزینه خوبیه و فرم خوبی به کبابهامون میده.
طرز کار باهاش اسونه و روی جعبه توضیح داره
میتونید کف تابه رو خیلی خیلی کم چرب کنید و همینطور روی کباب ها رو و در فر داغ بگذارید و تند تند چک کنید تا نسوزه
روش تابه ایش بهتره ,توی فر کمی خشک می شه.
کبابهاتون رو توی تابه بچینید و به تابه کمی روغن اضافه کنید و روی گاز مثل کباب تابه ای سرخشون کنید و با کته ایرونی اصیل نوش جان کنید…
منبع : chefnegin.com