بام میبد : سمیه اسماعیلی کیا کارشناس مسئول جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه از این تعداد نهال ، 700 اصله آن در منطقه ندوشن کشت شده است ، اظهار امیدواری نمود که از کاشت این نهال ها در آنجا نتایج خوبی گرفته شود ، همانطور که تا به حال نیز کشت این نهال در ندوشن و مناطق اطراف آن مانند سعدآباد، علویه و نیوک نتیجه بخش بوده است .
وی افزود: کشت گل محمدی با آب و هوای کوهستانی سازگارتر است ، اما در شهر میبد هم کاشت این گل جواب داده است ، همانطور که در شهرک صنعتی نیز باغی از گل محمدی ایجاد شده و به دنبال آن در سال گذشته نیز با چیدن گلهایی که از این باغ صورت گرفت ، جشنواره گلاب گیری هم برگزار شد.
اسماعیلی کیا همچنین توزیع گل محمدی را بین کشاورزان و زنان خانه دار نیز عنوان نمود که با کشت و پرورش آن می توانند به سمت گلاب گیری نیز رفته و از این طریق برای خود درآمدزایی هم داشته باشند.
کارشناس مسئول جهاد کشاورزی در ادامه اظهار داشت : با توجه به منطقه آب و هوایی که میبد دارد ، میتوان برداشت گل محمدی را در ماه فروردین در این شهرستان داشت و به دنبال آن جشنواره هایی نیز ترتیب داد تا در آن افراد بتوانند محصولات خود را در زمینه گلاب گیری عرضه نموده و درآمد زایی داشته باشند.
گفتنی باغ گل محمدی احداث شده در شهرک صنعتی جهان آباد میبد و گلخانه ای که در آنجا احداث شده است با جذابیتی که به وجود آورده و صنعت و کشاورزی را با هم عجین نموده ، در ایام ماه فروردین مورد بازدید دانش آموزان مدارس نیز در جهت آشنایی آنها با فضای سبزی که می توان در شهر و محل زندگی با همتی که به عمل آورده می شود ، داشت و از مزایای بسیار آن استفاده کرد، قرار می گیرد.