بام میبد : مسئول این همایش، گروه های شرکت کننده در این گردهمایی را معتادان در حال بهبودی از کل کشور، خانواده آنها، اقشار مختلف جامعه و مسئولین محترم استان معرفی کرد و گفت: اصول بهبودی از بیماری اعتیاد، آموزش اعضاء، اطلاع رسانی به مسئولین و مردم و نجات معتادان جامعه از اهداف این همایش است.
وی که خواستار حفظ نام خود و همه اعضای این انجمن شد؛ افزود: انجمن معتادان گمنام نهادی است مردمی و خودجوش که در سال 1369 هجری شمسی توسط افرادی که خود زمانی در چنگال اعتیاد گرفتار بودند در کشور راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه انجمن یادشده در بیشتر کشورها از جمله کشورهای مسلمان با هدف کمک و نجات افراد معتاد فعال است، تصریح کرد: در این انجمن هیچ شرط و شروطی جهت ورود معتادان وجود ندارد و هیچگونه درخواست مدرک شناسایی یا ثبت نامی بخاطر حفظ گمنامی اعضا نداریم و به هیچ سازمانی هم وابسته نیست و کمک مالی اعم از تسهیلات ، وقف و هدیه را هم نمی پذیرد.
این عضو انجمن معتادان گمنام( NA) خاطرنشان کرد: هر کس که فکر می کند با مصرف مواد مخدر مشکل دارد و مایل به قطع مصرف باشد بصورت کاملا رایگان بدون در نظر گرفتن سن، نژاد، جنسیت،جایگاه اجتماعی، سطح تحصیلات و مالی، اعتقاد و یا مذهب می تواند به انجمن ملحق شود و حتی لازم نیست قبل از ورود به انجمن پاک از مواد مخدر شود.
وی ادامه داد: اصلا فرد چه چیز و چقدر مصرف کرده یا آن را از کجا تهیه کرده در انجمن مهم نیست، تنها چیزی که اهمیت دارد این است، شما می خواهید در مورد مشکلتان چه بکنید و ما چطور می توانیم به شما کمک کنیم.
این عضو انجمن معتادان گمنام استان یزد اضافه کرد: ما معتادانی در حال بهبود هستیم و اکنون به طور مرتب گرد هم می آییم تا به کمک هم پاکی خود را حفظ کنیم.
وی تعداد اعضای در حال بهبودی انجمن معتادان گمنام استان یزد طبق آمارگیری سال ۹۵ را حدود 6 هزار و 506 نفر بیان کرد و گفت: از این تعداد 226 تن خانم هستند.
وی اضافه کرد: انجمن بر پایه اصول روحانی بهبودی در این مدت 429 جلسه در قالب 103 گروه در استان یزد برگزار کرد که 12 جلسه در قالب هفت گروه ویژه بانوان است.
این عضو انجمن معتادان گمنام استان اظهار کرد: هدف اصلی این تشکل انتقال این پیام به جامعه است که هر معتاد یا هر کسی فکر می کند با مصرف مواد مخدر مشکل دارد، می تواند قطع مصرف کند و تمایل به مصرف را از دست بدهد و راه تازه ای برای زندگی پیدا کند و از آن لذت ببرد.
وی اظهار کرد: ما پزشک، روانپزشک یا مرکز سمزدایی و درمانی ترک اعتیاد، درمانگر یا مشاور حرفه ای نداریم و هیچگونه فعالیت علمی، روانشناسی و درمان جسمانی انجام نمیدهیم.
روش بهبودی تنها با در اختیار گذاشتن تجربه معتادان در حال بهبود به معتاد دیگر است و بر این باور هستیم، هیچکس به اندازه معتاد نمی تواند، معتاد دیگری را درک و کمک کند.
در این همایش جمعی از معتادان در حال بهبودی استان های مختلف کشور به همراه خانواده های خود و تعدادی از مسوولان و اقشار مختلف مردم یزد حضور داشتند.
در این همایش دو روزه در زمینه ها مختلف بهبودی از بیماری اعتیاد و پاک شدن از این بلایای خانماسوز توسط سخنرانان بحث و تبادل نظر شد.
وی در پایان تاکید کرد جلسات بهبودی معمولاً در اماکن عمومی و بطور مستمر در زمان و مکان معینی برگزار و توسط اعضای انجمن اداره می شود که برای اطلاع از آن می توانید از طریق سایت www.na-iran.org و یا با شماره ثابت روابط عمومی انجمن یزد 09139672585 یا شماره راهنمای آدرس جلسات انجمن 09138541835 یا تلفن گویای انجمن 02141539 تماس بگیرید.