بام میبد : در این جشنواره که به همت موسسه کوثر مسجدالنبی (ص) ، پایگاه بسیج چهارده معصوم (س) ، پایگاه حره و پاشگاه رزمی شارستان و با حضور دکتر خواجه پور مشاور فرماندار میبد ، انسیه فلاح عضو شورای اسلامی این شهرستان و جمع زیادی از بانوان و دختران از ساعت 19 الی 22 در بوستان بانوان پارک بهاران برگزار شد ، پخت غذای محلی شهرستان میبد و استان یزد به نام شولی که نوعی آش است و در ترکیبات آن از آرد ، چغندر ، سبزی آش که عمدتا برگ چغندر و نعناع خشک ، سرکه و بنا به سلیقه از حبوبات نیز استفاده می شود و نیز پخت نان محلی رکاک که نان محلی بندر عباس و همچنین لارستان است ، صورت گرفت.
همچنین از بانوان با شربت آبلیمو و کیک پذیرایی گردید.
این جشنواره همراه با گفتن اذان و اقامه نماز مغرب و عشا ، مولودی خوانی و اجرای ورزش های کاراته و ژیمناستیک و اجرای بازیهای محلی با حضور مربیان بود که دختران در سنین مختلف در آن شرکت نموده بودند.
لازم به ذکر است نان محلی رگاگ که پخت آن صورت گرفت ، ترکیبی از آرد ، نمک و آب است که با هم مخلوط و ورز داده می شود ، سپس خمیر به صورت لایه ای نازک روی تابه که بر روی شعله آتش گاز و یا اجاق گذاشته شده است ، پهن می کنند و در حین پخت ترکیبی از گیاهان دارویی که به صورت مایع است روی خمیر پاشیده می شود و پس از پخت ، نان را از تابه جدا می کنند.
البته به نقل از وب سایت آفتاب لرستان ، رگاگ انواع متفاوتی دارد و مشتمل بر نان نازک، مهوه، تخم مرغ، کنجد و… است و مهمترین آن یعنی مهوه نیز همه می دانند که نوع اصیل آن مشتمل بر ماهی کیلکا، نمک، خردل و… است که طی یک فرایند ویژه تهیه می شود و غذایی است که از گذشته می گویند برای درمان بعضی بیماری های پوستی، گواتر و… بسیار مفید است.