مواد لازم:
آرد: 1/5 لیوان، آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری، زرشک: 3 تا 4 قاشق غذاخوری، کره نرم شده: یک لیوان، پودر شکر: 1/5 لیوان، پودر بادام یا گردو: یک لیوان، وانیل: یک قاشق چایخوری، تخممرغ: 2 عدد و شیر: نصف لیوان
طرز تهیه:
ابتدا پودر شکر، کره و وانیل را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. بعد تخممرغها را در آن بشکنید و هم زدن را ادامه دهید.
سپس شیر را بریزید و هم بزنید. در نهایت آرد الک شده را همراه زرشک و پودر بادام به مواد کیک افزوده و خوب مخلوط کنید.
مایه کیک را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. روی این کیک را پودر قند پاشیده و نوش جان کنید.
منبع : جام جم آنلاین