بام میبد : در این نشست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار میبد ضمن تشریح مصوبات نشستهای گذشته در این خصوص ، بیان کرد : شرح وظایفی برای دستگاه های مختلف در راستای آسیب های اجتماعی تعیین شد و قرار شد با پیگیری های تخصصی و کارشناسی شده ، گزارش اقدامات انجام شده و برنامه ها و طرح های پیشنهادی در کارگروه ارائه شود.
علیرضا ابوالحسنی افزود : گذشته از آن که هر دستگاه و نهادی یک وظیفه ای در این ارتباط دارد ، با توجه به اهمیت توجه به آسیبهای اجتماعی در جامعه به عنوان یک شهروند و یک فرد تاثیر گذار ، وظیفه شرعی و ذاتی ما است که در این خصوص گام برداریم .
وی یادآور شد : با توجه به اینکه شهرستان میبد پرجمعیت ترین شهر استان و در کل کشور جزء شهرهای پر جمعیت است و همچنین یک شهر صنعتی و مهاجر پذیر می باشد ، ضروری است برای این موضوع برنامه ریزی و تدابیری اندیشیده شود.
رئیس اداره بهزیستی میبد نیز در این نشست گزارشی از آمار طلاق و بحران که شامل کودک آزاری ، همسر آزاری ، بد سرپرستی ، خودکشی ، موارد خارج از عرف و… است ، ارائه نمود و افزود : ایجاد پایگاه سلامت اجتماعی ، تهیه و توزیع بروشورهایی در این زمینه ، شرکت در جلسات صبحگاهی مدارس با هدف معرفی خدمات اورژانس اجتماعی و ارائه مشاوره به داشن آموزان و تشکیل جلسات و همایش هایی در سطح شهرستان و استان در ارتباط با موضوع آسیبهای اجتماغی و… از اقداماتی است که بهزیستی شهرستان انجام داده است و در دستور کار خود دارد.
سید محسن فلاح همچنین عامل اصلی طلاق هایی که رخ داده را خیانت همسران به هم ، ارتباطات تلفنی و حضور در فضای مجازی بیان کرد.
در این نشست با گزارشهایی که دیگر مسئولین ادارات ارائه نمودند و راهکارهایی که پیشنهاد شد ، فضای مجازی که متاسفانه از آن غفلت شده است به عنوان یکی از اصلی ترین آسیب های اجتماعی مطرح شد ، همچنین به سرقت ، فرار از خانه ، اعتیاد ، خودکشی ، پرخاشگری و مسائل جنسی ، و… که مرتبط با این موضوع است ، اشاره شد.
قرار دادن موضوع آسیبهای اجتماعی برای تحقیقات دانشجویی و پایان نامه ها در مقاطع عالی تحصیلات دانشگاهی ، برگزاری دوره های آموزشی ، تکیه بر آموزش روش استفاده درست از تکنولوژی ، استفاده از پتانسیل خیرین در پیشگیری و مبارزه با آسیبهای اجتماعی ، تشکیل کارگروه ها و کمیته های اختصاصی قبل از تشکیل جلسه های عمومی در این ارتباط با حضور همه مسئولان و همچنین لزوم حضور نماینده اصحاب رسانه در این نشستها جهت تعمق بیشتر در حوزه فضای مجازی و آسیبهای اجتماعی به عنوان راهکارهای انجام شده و پیشنهادی مطرح گردید.
همچنین بر شروع آموزش از مهدکودک ها و به همراه آن آموزش دادن به پدر و مادر ها و توجیه نمودن آنها در برخورد با فرزندان تاکید شد.