بام میبد : طی بازدیدی از یکی از نانوایی های شهرستان به صورت مستند ، مراحل تهیه نان در یکی از نانوایی ها با حضور نماینده ای از اداره صنعت و معدن و کارشناس بهداشت محیط ، افزودن نمک ۱ درصد و ۱ و نیم درصد مورد بررسی قرار گرفت و با بررسی صورت گرفته مشخص شد که افزودن نمک به آردی که کیفیت نداشته باشد منجر به عدم گیرایی خمیر و نجسبیدن آن به تنور و سختی کار نانوا می شود .
به گفته کارشناس اداره صنعت ، معدن و تجارت میبد نیز در این بازدید ، عدم گرفتن رطوبت نان در کارخانه تولید باعث می شود که آرد به صورت داغ در گونی های آرد جای گرفته و به نانوایی ها منتقل شود.
سید جلیل گلاب افزود : این امر باعث کم شدن وزن آرد در نانوایی ها و ایجاد مشکل در تهیه خمیر نان به صورت استاندارد می شود.
گفتنی است ، آزمایش های انجام شده جهت اطمینان بیشتر به آزمایشگاه مرکز استان ارسال می شود.