[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]بهترین آش برای شب های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوشطعم که میتواند یکشب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.[/box]
مجله آشپزی مثبت – پریسا همت یار: بهترین آش برای شب های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوشطعم که میتواند یکشب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.
مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم سبزی آش
1 پیمانه عدس
پیمانه برنج
پیمانه انار خشک
1 عدد پیاز
4 حبه سیر
به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن
طرز تهیه:
1- پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را در یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.
2- حالا عدس را همراه با 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد.
3- در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید.
4- حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.
5- وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد.
6- نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.
نکته
این آش به دلیل داشتن انار به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد.
منبع : برترین ها