علیرضا نقوی در حاشیه بازدید از مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد پرست میبد به مناسبت ولادت امام زمان (ع) افزود: این بازدید در این روز مبارک با هدف تداعی یک خاطره خوب در ذهن بچه هایی که در مراکز وابسته به اداره بهزیستی سرپرستی و نگهداری می شوند انجام گرفت.
وی تصریح کرد : همچنین قدردانی از زحمات مسئولین ، کارمندان و دست اندرکاران این مراکز و نیزآشنا شدن شهرداری و اعضای شورای شهر با فعالیت های آنها و درصورت نیاز تسهیل روند اقداماتی که در این گونه مرکز انجام می شود تا جایی که در توان است از دیگر اهداف این بازدید است.
نقوی در ادامه افزود : یکی از شاخص های امنیت و آرامش روحی و روانی در جامعه حضور پدران و مادران است ، پدران و مادرانی که باید از زمانی که تصمیم به ازدواج می گیرند نسبت به حفظ بقای کانون خانواده و آینده تربیتی فرزندان تعهد داشته و از بسیاری از چیزها بگذرند.
وی یاد آور شد : خوشبختی در یک زندگی مشترک آموختنی است ، نسخه یکسانی ندارد و بک دفعه اتفاق نمی افتد.
شهردار میبد برگزاری دوره های آموزشی ، رسیدگی مستمر به بجه ها برای داشتن آینده ای روشن و تشکیل خانواده هایی موفق ، تجهیز امکانات تفریحی و ورزشی مراکز ، برگزاری برنامه های فرهنگی تفریحی برای بچه ها به میزبانی شهردای در طول سال و… از برنامه های شهرداری در جهت حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست برشمرد.
چهار مرکز شبه خانواده در شهرستان میبد فعال است
رئیس اداره بهزیستی نیز گفت : تا به حال چهار مرکزشبه خانواده با عنایت به وجود خیرین ودر راستای وظایف سازمان بهزیستی در شهرستان میبد ایجاد شده است و در این مراکز از بچه ها در سه گروه سنی سه تا 6 سال ، 6 تا 12 سال و 12 تا 18 سال مراقبت و نگهداری می شود.
سید محسن فلاح مراکز سایبان دریا ، حدیث مهرمادری و مهر صفایی از مراکز شبه خانواده میبد عنوان کرد که درمجموع 35 نفر از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست را تحت سرپرستی خود دارند.
وی افزود :در مرکز سایبان دریا دختران دختران 6 تا 12 سال و 12 تا 18 و درمرکز مهر صفایی و حدیث مهر مادری پسران 3 تا 6 سال و 6 تا 12 سال و نیز 12 تا 18 سال نگهداری و مراقبت می شوند.
رئیس اداره بهزیستی با اشاره به اینکه یچه های بی سرپرست تا رسیدنبه سن قانونی در مراکز شبه خانواده سرپرستی می شوند ، تصریح کرد: بچه هایی هم هستند که در خانواده هایی آسیب زا و بد سرپرست متولد شده اند و با حکم قضایی دادستان به بهزیستی واگذار شده اند و تا زمان رها شدن پدر و مادر از مشکلات در این مراکز نگهداری می شوند.
وی یادآور شد : مراکز شبه خانواده با داشتن نیروهای خدماتی و مربیان بچه ها را تحت آموزش ونیز مهارت آموزی قرار داده و به گونه ای با مدیریت آنها را برای زندگی و تشکیل خانواده مهیا می کنند.