سید محسن فلاح افزود : در سال 1397، 41 مورد کودک آزاری در مرکز اورژانس اجتماعی میبد پذیرش شده که تقریبا آمار دختران 56 درصد و آمار پسران 44 درصد می باشد.
وی ادامه داد : کودک آزاری هر گونه آسیب جسمانی یا روانی سوء استفاده جنسی و رفتارهای خشونت آمیز با کودک توسط فردی که مسئولیت رفاه کودک را برعهده دارد تعریف کرده اند.
رئیس اداره بهزیستی میبد با اشاره به اینکه بیشترین درصد پذیرش شده کودک آزاری ها مربوط به سنین 6 الی 12 می باشد ، اظهار داشت : نتایج آماری نشان می دهد که بیشترین نوع کودک آزاری در رتبه اول جسمی، رتبه دوم روانی و پایین ترین نوع در بین سه مورد کودک آزاری از نوع غفلت و مسامحه می باشد.
وی در ادامه گفت : تحقیقات انجام شده حاکی از آنست که در بین کودک آزاری های پذیرش شده، بیشتر از 50 درصد کودکان توسط پدر آزار دیده اند و اکثر آزار دهندگان در رده سنی 30 تا 35 سال بوده اند ، همچنین این تحقیق نشان داد که در بین کودک آزاری های پذیرش شده، آزار دهنده بیشتر از 50 درصد از جنس مذکر بوده است.
فلاح خاطرنشان کرد: شرایط اقتصادی خانواده هایی که در آن ها کودک آزاری رخ داده است بالاترین رتبه مربوط به وضع اقتصادی ضعیف و بعد از آن سطح اقتصادی متوسط می باشد و خانواده هایی که در آن کودک آزاری رخ داده بیشتر از 50 درصد بومی میبد هستند.
وی اضافه کرد : کودک آزاری های پذیرش شده در سال 1397 نشان می دهد که اکثر کودکان آزار دیده از لحاظ جسمی و روانی مشکلی نداشته اند .
رئیس اداره بهزیستی میبد همینطورعنوان کرد: پژوهش انجام شده نشان می دهد که بیشترین رفتارهای آسیب رسان فرد آزاردهنده به ترتیب اعتیاد، کم تحملی در برابر مشکلات و افسردگی و پرخاشگری می باشدو تقریبا 66 درصد کودکان آزار دیده در برابر کودک آزاری خود اقدامی انجام نداده اند و تقریبا 15 درصد کودکان از مدرسه درخواست کمک داشته اند.
گفتنی است که مشاوران و مددکاران اورژانس خدمات اجتماعی میبد جهت کاهش این آسیب اجتماعی ،اقدام به برگزاری دوره های آموزشی مهارتهای زندگی،فرزندپروری،مشاوره با خانواده ها و….با همکاری حوزه پیشگیری نموده اند.