[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]مطالعه اخیر محققان نشان می دهد که چربی سالم موجود در ماهی های چرب نظیر سالمون و قزل آلا، ماهی تن، خال مخالی و شاه ماهی می تواند به مقابله با افسردگی کمک کند.[/box]
مهر- محققان دانشگاه آمستردام هلند دریافته اند که ارتباط قوی ای بین مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ EPA و DHA که در ماهی یافت می شود و کاهش علائم اختلال افسردگی وجود دارد.
در تحلیل و بررسی، محققان ۱۳ مطالعه قبلی که در مجموع شامل ۱۲۳۳ شرکت کننده بود را مورد مطالعه قرار دادند و به تاثیرات پرفایده و ضدافسردگی این اسیدهای چرب پی بردند.
این تاثیر در مطالعاتی که دوزهای بالاتر EPA به بیماران مبتلا به افسردگی داده شده بود، بیشتر بود.
به گفته دکتر رول موکینیگ، سرپرست تیم تحقیق، مکمل های اُمگا-۳ به شکل قابل توجهی به شکل EPA در بیماران افسرده ای که داروهای ضدافسردگی مصرف می کنند، موثرتر است. از اینرو این موضوع می تواند گام مهم بعدی در درمان افسردگی و سایر اختلالات باشد.