دبیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان یزد در حاشیه اجرای این برنامه به خبرنگار ایرنا گفت: ترویج فرهنگ مهدویت و توجه به مسائل دینی و اعتقادی در نسل جدید باید سنین پایین شروع شود تا آنها به هنگام رسیدن به سنین نوجوانی و جوانی جامعهای مدنی و مهدوی را شکل دهند.
محمود رستگاری افزود: بر این اساس مرکز تخصصی حوزه علمیه قم در حوزه کودک و نوجوان به تولید و منتشر کردن محتواها و کتابهای کار ویژه مربیان پرداخته تا آنها در قالب داستان مفاهیم دینی و مهدویت رابه کودکان آموزش دهند.
وی اشاره کرد: پیش بینی شده تا پایان سال در 33 جلسه این محتواها به صورت هر هفته یک محتوا به کودکان منتقل و در پایان سال ارزیابی از آموختههای آنها به عمل آید.
دبیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان یزد ادامه داد : در این طرح که فعلا به صورت پایلوت اجرا میشود مربیان از 80 مهد کودک استان تحت آموزش قرار گرفتهاند .
کارشناسی فرهنگی بهزیستی استان یزد نیز گفت: طی طرح تربیت مربی موضوع مهدویت و شناخت امام زمان(ع) با تحت آموزش قرار دادن 120 نفراز مربیان شهر یزد دنبال شده و در شهرستانها نیز در جامعه هدف بهزیستی پیگیری میشود تا بچه ها با امام زمان(ع) آشنایی پیدا کنند.
اکرم مازارزاده افزود: چهارشنبه هفته گذشته نهم ربیع الاول سالروز آغاز امامت امام زمان (ع) با گسترش این طرح زنگ مهدویت در یکی از مهدهای یزد نواخته شد و با توجه به استقبالی که در شهر میبد از این طرح شد امروز این برنامه در مهد کودک صدف اجرا شد.
رئیس اداره بهزیستی میبد هم گفت:با توجه به اینکه یک سری برنامههای متنوع خارج از برنامههای آموزشی روتین در مهدها اجرا میشود ، زنگ مهدویت در راستای ترویج فرهنگ مهدویت و شناساندن امام زمان (ع) برای کودکان به زبان خودشان به صدا درآمد.
سید محسن فلاح یادآور شد : خوشبختانه با توجه به کتابهایی که در حال تالیف است مهدهای کودک میتوانند این آموزش که دارای پیوستهای فرهنگی و نیز گامی در جهت ارج نهادن فرهنگ مهدوی و آشنایی نسل جدید با این موضوع میباشد را در برنامههای خود داشته باشند.
اداره بهزیستی میبد 29 مهد کودک شامل 21 مهد شهری و 8 روستا مهد فعال تحت نظارت خود دارد و این مهدها در مجموع برای یک هزار کودک برنامه های آموزشی و فرهنگی اجرا میکنند.
گفتنی است این مراسم همراه با اجرای سرود امام زمان (ع) و همچنین سرود پدر توسط بچه ها به صورتی بسیار دلنشین بود.