حجتالله علمالهدی درنشست با قضات میبد افزود: پژوهشگاه قوه قضائیه با جایگاه بسیار خوب و موثری که دارد در صدد است با فراخوانی از همکاری و مشارکت قضات برای حل و فصل مسائل و مشکلات قضایی با استفاده از ظرفیتها و با ترکیب دانشگاهی و قضایی درسطح استانها و شهرستانها بهره ببرد.
وی افزود: ارتباط برقرار کردن بین دانشگاه و قوه قضائیه یکی از ماموریتهای تعریف شده برای پژوهشگاه است ، تا زمانی که چالشهای قوه قضائیه برای دانشجویان رشته حقوق شناخته شده نباشد نمی توان انتظار ارائه پایان نامههای دانشگاهی حل کننده مسائل قوه قضائیه را از آنها داشت.
رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه تصریح کرد: هم دانشگاه به دادگستری نیاز دارد و هم دادگستری نیاز به استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی و پیدا کردن راه حلهای علمی و مبتنی بر مطالعات تطبیقی و میدانی دارد.
وی بازدیدهای قضایی گروههای علمی ، حمایت از پایان نامهها ، تشکیل انجمنهای علمی درسطح علوم قضایی و…را به عنوان بسترهایی برای ایجاد ارتباط 2 سویه بین دانشگاه و قوه قضائیه نام برد.
علم الهدی به تعریف سرفصلهایی در تامین نیازهای علمی و پژوهشی قضات در انتشار مقالات و انتشار کتابها ، تاریخ نگاری اتفاقات و حوادث جاری قوه قضائیه و ثبت تجربیات کاری قضات و نیز برگزاری نشستهای نقد رای برای ایجاد وحدت رویه قضات اشاره کرد.
میبد شهری مردمی است
رئیس دادگستری شهرستان میبد نیز در این نشست به فعالیت های دادگستری میبد درحوزههای گوناگون و انجمن ایجاد شده نظیر انجمن محیط زیست برای ورود به موضوعات آلایندگی که شهرستان با آن درگیر است ونیز تهیه بستههای فرهنگی برای مددجویان زندانی و.. اشاره کرد.
علیرضا حسین بیگی شهر میبد را شهری مردمی شمرد و کمک های خیرین در آزاد سازی و کمک به زندانیان نیازمند جرائم غیر عمد و … را یادآور شد.
دادستان میبد هم پرونده های قضایی شهرستان را مرتبط به جرائم ضرب و جرح ، مادی ، دعاوی ملکی و… عنوان کرد.
محمد باقر پور افزود: شناخت چندانی نسبت به فعالیتهای پژوشکده درسطح قضات به خاطر دسترسی نداشتن به آن وجود ندارد.
وی افزود: انتظاراست پژوهشکده تعریف جایگاهی خاص از خود داشته باشد تا قضات در ارتباط با اساتید پژوهشکده بتوانند هم اندیشی برای پروندههای خود داشته باشند.
ایرنا