علیرضا نقوی در نشست برگزار شده با حضور مسوولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد و میبد افزود: تا به حال این گونه جشنواره ها با جاری و ساری بودن در طول سال نتیجه خوبی به همراه داشته و هر گونه حمایت در این ارتباط به نوعی سرمایهگذاری است ، هزینه نیست.
وی با اشاره به اینکه میبد افتخار میزبانی این جشنواره را دارد ادامه داد: آموزههای شهروندی برگرفته از آداب و سبک زندگی است و با زبان هنر و قصه و داستان نیز میتوان زندگی کردن را به مردم آموزش داد.
شهردار میبد یادآور شد:با توجه به اینکه شهر میبد شهری به دلیل ساختار صنعتی مهاجر پذیراست تلاش در جهت زنده نگه داشتن فرهنگ و هویت شهر ضرورت دارد.
وی درادامه به عوض کردن دید شهر به شهری انسان محور به جای بتون محور اشاره کرد و گفت : همه ما همیشه از توسعه می گوییم اما باید توجه داشت این توسعه باید توسعهای پایدار با حفظ شاخص های انسانی و محیط زیست باشد.
نقوی گفت: جشنواره قصه گویی که ما را به اعماق گذشته میبرد و حفظ فرهنگ گذشته را در خود دارد نیز از مصداقهای توسعه پایدار است.
قصه گویی قدمتی ۲۱ ساله در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دارد
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد با ارائه توضیحاتی در باره چگونگی برگزاری جشنواره قصهگویی گفت : مقوله قصه گویی قدمتی ۲۱ ساله در کانون دارد و جشنواره قصه گویی مدتهاست که برگزار میشود.
سیدحسین پیغمبری افزود: جشنواره ملی و بین المللی به تربیت و تکنیکهای قصهگویی قصه گویان می پردازد اما این جشنواره با گردآوری قصههای بومی و محلی و فراهم کردن مکملی خوب برای ماندگاری فرهنگ ، مشاهیر و معاریف ،ضرب المثلها خرده فرهنگها و… تولید محتوا را دنبال میکند.
وی ادامه داد : اولین جشنواره با دریافت ۶۰ قصه که ۴۰ قصه توانست به جشنواره راه یابد در شهرستان تفت برگزار شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد اضافه کرد: این جشنواره فرآیندی تعریف شده به این گونهای که قصههای جمع آوری شده توسط قصه گو تمرین میشود و در جشنواره اجرا می شود و بدون انتخاب نفرات برتر قصه گویان و با معرفی 3 نفر از بین قصه گویان همسطح پروسه اجرا با همکاری اداراتی که مایل به همکاری باشند درمکانهای گوناگون شروع میشود.