محسن حرازی زاده در نشست خبری برخط خانه مطبوعات و رسانه های استان یزد افزود: نعداد اعضای فعال و داوطلب هلال احمر 9 هزار و 136 نفر هستند که از این تعداد چهار هزار و 300 نفر مرد و باقیمانده آمار بانوان هستند که با این جمعیت همکاری داوطلبانه دارند.
وی همچنین با ارائه تعریفی از جمعیت هلال احمر افزود: عمده فعالیت این جمعیت به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی فعالیتهای داوطلیانه و بشردوستانه است.
این مسئول از دیگر فعالیتهای این جمعیت هلال احمر را توانبخشی به حادثه دیدگان و جمع آوری کمک های مردمی بعد از حوادث ذکر کرد.
وی با یادآوری اینکه هلال احمر با داشتن پشتوانه مردمی در بسیاری از موارد کمک کار دولت و ارگانها و نهادهای دارای مسئولیت است ، آموزش ، امداد و نجات در حوادث و جمع آوری کمکهای مردمی به عنوان نهاد متولی در همکاری با نهادهای متولی از وظایف این جمعیت بر اساس تصمیم گیریهای ستاد بحران برشمرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر یزد برگزاری کلاسهای آموزشی هم برای اعضا و هم برای مردم ، اطلاع رسانی محتواهای آموزشی در فضای مجازی در روزهایی کرونایی ، آماده سازی نیروهای جوان خلاق و توانمند ، اعزام کاروانهای سلامت به مناطق محروم کشور و استان برای امدادرسانی ، اهدای خون ، راه اندازی بانک امکانات و… را از جمله عملکردها جمعیت هلال احمر در سال گذشته برشمرد.
وی گستردن سفرههای مهر و برقرار کردن چادرهای سلامت ، آموزشهای همگانی ، مشارکت و تعامل با ادارات از جمله آموزش و پرورش و سازمان دانش آموزی با انتخاب مدارس به صورت پایلوت و آموزش دهی به دانش آموزان ، بازگشایی داروخانه هلال احمر و… را از دیگر اقدامات ذکر کرد.
امدادرسانی با امکانات موجود
حرازی زاده ادامه داد: تا به حال هلال احمر با امکانات و تجهیزات موجود توانسته امداد رسانی داشتهباشد ولی درصدد تامین امکانات نظیر پهپادهای پیشرفته ، هلیکوپتر و … برای امداد رسانی بهتر هستیم.
وی همینطور با اشاره به آمار امدادرسانی در زمینه کرونا گفت: حدود 570 هزار نفر غربالگری شدند و از این تعداد مواردی هم به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.
وی در ارتباط با تامین داروهای کمیاب گفت: سعی بر این است به خصوص بیمارانی که در یزد درمان میشوند دغدغه تامین دارو نداشته باشند.