علیرضا حسین بیگی روز شنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: به دنبال الکترونیکی شدن پروندهها 90 درصد مراجعات از طریق ابلاغ الکترونیک صورت میگیرد و این موضوع کاهش چشمگیری در اطاله رسیدگی پروندهها دارد.
وی به برگزاری کارگاههای آموزشی مرتبط با تحکیم کانون خانواده و آموزشهای قبل از ازدواج و راه اندازی دفتر سلامت کار برای دادن تاییدیه به افرادی که می خواهند در کارخانهها شاغل شوند را یادآور شد.
حسین بیگی به همکاری با دانشگاه وافتتاح کلینیک حقوقی هم اشاره کرد که از طریق آن از ظرفیت مدرسین دانشگاه برای دادن مشاوره رایگان به مردم استفاده میشود و همچنین برای دانش آموختههای حقوق کلاسهای آموزشی برگزار میشود.
وی دادن مشاوره برای حل اختلاف پرونده های مرتبط به واحدهای تولیدی و صنعتی را نیز از دیگر فعالیتهای دادگستری برشمرد که به دنبال از تشکیل پرونده و صرف وقت و زمان جلوگیری شده و اختلافهای بین سرمایهگذاران و تولید کنندگان ودیگر طرفین صلح و سازش داده میشود.
لزوم داشتن باور صحیح برای استفاده از فضای مجازی
وی درادامه با اشاره به اینکه مسوولان همه دستگاهها وظیفه دارند فرهنگسازی کنند تا مردم باورهای صحیح برای استفاده از فضای مجازی داشتهباشند، اظهار داشت : وظیفه همه ارگانها کمک به مردم به خصوص نسل جوان است تا به یک باور درست برای استفاده کردن از فضای مجازی برسند.
این مسئول همچنین با اشاره به اشتغال بانوان در کارخانهها گفت: با توجه به لزوم صیانت و حمایت از کانون خانواده و تبعاتی که حضور بانوان در ساعتهای آخر شب در شهر برای منتظر ماندن برای سرویس رفت آمد دارد ، کارخانهداران باید ملزم شوند تا درشیفت شب از بانوان استفاده نکنند.
دادستان میبد هم با اشاره به جرائم تعزیری گفت: سرقتها در شهرستان معمولا خرد و مرتبط با سرقت خورو و بیشتر موتورسیکلت است که مردم باید مواظب باشند تا وسایل نقلیه خود را در کنار خیابان رها نکنند و نسبت به حفظ آنها توجه داشتهباشند.
هر اختلافی نباید منجر به تشکیل پرونده در دادگستری شود
علی باقرپوردرارتباط با نزاع ها نیز اظهار داشت: نزاع های دسته جمعی در شهرستان نداشتهایم اختلافهای بین افراد بیشتر درارتباط با نزاع های فردی و توهین است که در این مورد هم نباید هر اختلافی منجر به تشکیل پرونده در دادگاه شود.
وی پروندههای جرائم مالی را نیز در ارتباط با کلاهبرداریها و فروش مال غیر برشمرد وافزود: برای کاهش تصادفات نیز باید نقاط حادثه خیز شناسایی شود.
این مسوول برخورد با فساد اقتصادی ، اداری و اخلاقی دردستگاهها را نیز یادآورشد که پیگیری شده و تذکراتی نیز داده شدهاست.
وی همچنین درارتباط با کارخانهها و صنایع برخورد با صنایع آلاینده ، توجه به حفظ حقوق بیتالمال ، حمایت از مردم و حقوق شهروندی ، کیفیت تولیدات ، پیگیری مشکل فولاد میبد را نیز یادآور شد.
وی به دادن تذکرات در ارتباط با نقاط حادثه خیز ، تشکیل شورای پیشگیری از جرائم در حوزه میراث فرهنگی و رصد فضای مجازی نیز اشاره کرد.
مرکز شهرستان ۱۰۵ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد واقع شدهاست.
ایرنا