مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گفت: هنگامي كه بسياري از آسيبهاي اجتماعي را واكاوي و تبارشناسي كنيم به معضلي بنام اعتياد مي رسيم.
مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گفت: هنگامي كه بسياري از آسيبهاي اجتماعي را واكاوي و تبارشناسي كنيم به معضلي بنام اعتياد مي رسيم.
به گزارش ایسنا ،”مجيد جوايانزاده” در نشست آموزش و فرهنگ سازي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي ايدز و اعتياد استان با اشاره به ضرورت آموزش و فرهنگسازي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي، اظهار کرد: امسال با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري، بررسي چهار آسيب در دستور كار نظام قرار گرفته كه يكي از آنها اعتياد است.
وي گفت: اعتياد نسبت تنگاتنگي با ايدز دارد و در بين آسيبهاي اجتماعي از اولويت بالايي نيز برخوردار است.
دبير كميته پايش و ارزشيابي ايدز استان افزود: اميدواريم با هماوردي بين دستگاههاي دولتي و غيردولتي، بتوانيم عليه اين آسيبها يك قيام ملي راهاندازي كنيم.
مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري تصریح کرد: شماري از آسيبهاي اجتماعي که هيچ مرزي نمي شناسند، ابعاد گستردهاي پيدا كرده و بدون مرز هستند، پس همه ما نيز بايد بدون در نظرگرفتن مرزهاي استاني، ائتلاف خوبي عليه اين آسيبها بوجود بياوريم.
جوايانزاده در آغاز اين نشست به گروهي از ورزشكاران و هنرمندان كرماني كه بعنوان سفيران سلامت با نام “كارناوال ملي سلامت” از كرمان راهي تهران و وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشكي بودند، خوشآمد گفت و افزود: بسيار خرسنديم نخستين منزلي كه شما در آن حضور پيدا كرده ايد، يزد است و اميدواريم در مسيري كه در پيش داريد بتوانيد پيام ارزشمند “آموزش و فرهنگ سازي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي” را به مردمان شهرهاي بين راه برسانيد.
تاثير حركت هاي مردمي عميق تر است
“مصطفي سالاري” فرماندار یزد با اشاره به سياستهاي دولت تدبير و اميد گفت: واگذاري امور به مردم و مشاركت جوانان در مباحث اجتماعي از اهداف ارزشمند دولت است.
سالاری افزود: باور داريم كه هر حركتي از سوي مردم انجام شود، عمق تاثير آن بيشتر، مفيد تر و ماندگارتر است.
موثرترين راه براي پيشگيري از ايدز، آگاهي بخشي به مردم است
دکتر “محمدحسن لطفي” معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهيد آيت الله صدوقي(ره) يزد، به ارتباط و نزديكي دو بيماري ايدز و اعتياد اشاره كرد و گفت: ايدز يك بيماري خزنده است كه روز به روز ابعاد گسترده تري در جامعه پيدا كرده است.
وی افزود: ايدز و اعتياد اثر متقابل بر هم دارند به گونه اي كه گاهي، ايدز دستاورد اعتياد است و گاهي هم اعتياد از ايدز پديد مي آيد.
لطفی خاطرنشان کرد: خوشبختانه كميته پايش استاني ايدز در همه استانها تشكيل شده، زيرا مؤثرترين و مهمترين راه براي كنترل و پيشگيري از گسترش اين بيماري آموزش، آگاهي بخشي و تغييرنگرش جامعه است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي يزد در پايان با اشاره به كارناوال ملي سلامت گفت: اين حركت ورزشكاران و هنرمندان مي تواند استراتژي اثربخشي باشد كه مردم را نسبت به حركت خزنده و زيرپوستي يك بيماري در جامعه آگاه سازد.