مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان
جو پرک 1 و نیم لیوان
عدس 1 لیوان
بادمجان 3 عدد متوسط
پیاز سه عدد متوسط
کشک غلیظ 4 قاشق غذاخوری
نعنا 4 قاشق غذاخوری
گوشت 300 گرم (اگه نخواستین میتونین صرف نظر کنین)
آب 12 لیوان
روغن و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
در این غذا هیچ اشکالی نداره که عدس هاتون کمی له بشه. بنا بر این عدس رو به همراه جو پرک و مقدار آبی که گفتم و گوشت میذاریم روی حرارت تا بپزه. بعضی ها از گوشت چرخکرده استفاده میکنن. اگه خواستید از چرخکرده استفاده کنید میتونید در مراحل بعدی گوشت رو اضافه کنید و یا اینکه حتی از گوشت استفاده نکنید. ولی گوشت طعم خیلی خوبی بهش میده که بهتره استفاده بشه.
در زمانی که عدس و جو در حال پختن هست بادمجانها رو خرد کنید و نمک بزنید تا تیزآبش بره. بعد هم سرخ کنید و در آبکش بذارید تا روغنش بره.
وقتی که عدس پخت و جو لعاب داد (حدود یک ساعت و نیم) گوشت رو برای ریش کردن از قابلمه خارج کنید.
بعد هم گوشت ریش شده رو به همراه بادمجان ها و پیاز اضافه کنید.
حالا کمی بچشید و نمکش رو هم میزان کنید. حدود 1 ساعت و نیم دیگه هم باید بمونه تا بادمجان ها کاملا له بشه و جو کاملا از هم باز بشه و حلیم درست بشه.
در اواخر پخت هم یکی دو قاشق کشک و همچنین مقداری نعنا داغ رو به حلیم اضافه کنید. بعد هم تا داغه در ظرف مورد نظرتون بکشید و با نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزیین کنید.
منبع : telegram.me/deliciousCookchannel