مدیر جهاد دانشگاهی استان با فرماندارمیبد دیدار و خواستار همکاری و همدلی در جهت توسعه و تجاریسازی هنر صنعت زیلو در این شهرستان شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد، فرماندار میبد بابیان اینکه زیلوی میبد امروز یکی از هنرهای اصیل دستی ایرانی و ملی به شمار میرود گفت: متأسفانه این هنر صنعت منحصربهفرد، طی دو دهه گذشته جای خود را به فرشهای مدرن و صنعتی داده و در حال فراموشی بود.
حسین فلاح با اشاره به راهاندازی خانه زیلو از سوی جهاد دانشگاهی در سال 88 گفت: با راهاندازی خانه زیلو و آموزش و ایجاد تنوع، زیلو جان تازهای گرفت و هرروز با ایجاد کارگاههای خانگی و تولیدی درحال توسعه است.
مدیر جهاد دانشگاهی استان هم در حاشیه این دیدار گفت: جهاد دانشگاهی با راهاندازی خانه زیلو درمیبد به دنبال آموزش و تجاریسازی این هنر صنعت است.
مهدی باصولی تولید بیش از 20 نوع محصول از زیلو در خانه زیلوی میبد خبر داد و گفت: جهاد دانشگاهی سعی کرده است که زیلو را از حالت زیرانداز صرف بیرون آورده و با تنوعبخشی به این هنر صنعت، انواع روکش صندلی، کیف، قاب، ساعت و محصولات دیگری را تولید و روانه بازار کند.
باصولی اصلاح سیستم مکانیزه بافت را یکی دیگر از اهداف جهاد دانشگاهی عنوان کرد و افزود: با اصلاح سیستم مکانیزه بافت سعی داریم قیمت تمامشده را کاهش دهیم تا بتوانیم قدرت رقابتپذیری در بازارها را به دست بیاوریم.
مدیر جهاد دانشگاهی استان با اشاره به استانداردسازی زیلو هم گفت: استاندارسازی با توجه به نوع تهیه و تولید یکی از مشکلات صنایعدستی است و ما در جهاد دانشگاهی، با همکاری سازمان میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری، به دنبال معیارهایی برای استاندارسازی زیلو هستیم.