سالانه ۳۰ هزار معلول وارد جامعه می شود و تبعات ناشی از تصادفات جاده ای اعم از معلولیت ها، زنان و کودکان بی سرپرست به بهزیستی باز می گردد.
مدیر کل بهزیستی استان یزد در جمع پرسنل این سازمان، مشاوره ژنتیک را یکی از طرح موفق در استان توصیف کرد و گفت: اگر در راستای پیشگیری گام برداریم موثر خواهد بود و خوشحالیم طرح مشاوره ژنتیک با جدیت در استان در حال اجراست و قطعا نتایج موثری خواهد داشت.
دکتر جلیل عفتی به رفتارهای نابهنجار در جامعه اشاره کرد و گفت: در میان20 جرم اول در کشور، شش مورد از آن مربوط به خشونت در جامعه و رفتارهای خشن افراد است که آسیب های جبران ناپذیری را به همراه داشته دارد.
وی به اجرای طرح دانشنامه ازدواج در شهرستان میبد اشاره کرد و افزود: بر اساس این طرح به متقاضیان ازدواج بعد طی آموزش مهارتهای زندگ و پیش از ازدواج دانشنامه ازدواج داده می شود.
دکتر عفتی با اشاره به آمارهای نگران کننده ای که در ازدواج و طلاق مطرح است گفت: در استان یزد از هر ۵ ازدواج یکی به طلاق می انجامد و به واسطه لزوم آموزش های پیش از ازدواج و مباحث زوجین خوشبختانه طرح مشاوره قبل از ازدواج به صورت یک الزام درآمده و در قانون برنامه ۶ بندهای خوبی به تصویب رسیده است.
مدیر کل بهزیستی استان خطاب به پرسنل این سازمان اظهارداشت: زحمات شما باعث می شود تا تصویری درست از مسائل اجتماعی در جامعه ارایه شود تکلیف ماست تا آسیب ها و بسترهای علل وعوامل توسعه آن را بشناسیم و بر اساس برنامه اقدامات پیشگیرانه را توسعه دهیم.
وی مهارت آموزی در کودکی و نوجوانی را ضروری دانست و افزود: نیاز به مهارت آموزی دانش اموزان بیش از پیش مدنظر است و امروز سیستم آموزشی نیز به ضرورت این بحث رسیده که حل مشکلات و مسائل را باید به فرزندان در محیط مدرسه آموزش داد و کشورهایی ظرفیت توسعه بالایی داشته اند که بیشترین سرمایه گذاری در حوزه کودکان را انجام دادند.
گفتنی است؛ نشست صمیمی مدیرکل بهزیستی استان یزد با پرسنل این سازمان صبح امروز به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام جعفر (ص) برگزار شد.
منبع : پایگاه اطلاع رسانی بهزیستی استان یزد