لکنت یعنی دعوای پدر و مادر
نتجه دعوای پدر و مادر لکنت زبان و شب ادراری است .
برای حل این مشکل باید با آرامش سخن کودکی که لکنت زبان دارد را شنید و از ایجاد استرس در کودک موقع سخن گفتن او پرهیز نمود . به صورتی که در میان حرف زدن وی کلمه ای نگوئیم و از دعوا نمودن جلوی او اجتناب کنیم .
اتاق کودک متعلق به اوست
اتاق کودک متعلق به وی می باشد و در رابطه با ریخت و پاش در اتاقش نباید او را سرزنش کرد .باید گذاشت هر چه دوست دارد ریخت و پاش کند . در صورت برخورد نتیجه عکس می گیریم.
اما در مورد دیگر مکانها در منزل کودک نباید حق ریخت و پاش داشته باشد . در این مورد هم استفاده از تنبیه روش درستی نیست، چون باعث تکرار عمل تنبیه توسط وی در سنین بالاتر می گردد.
مقابله با پرخاشگری کودک
تنبیه بدنی کودک پرخاشگر روش درستی نمی باشد . در این مواقع باید با اخم کردن و قهر با وی ناراحتی خودمان را نشان دهیم ، اما این قهر کردن نباید طولانی باشد . باید به کودک فرصت انتخاب دوباره و فکر کردن داد .
کودک را ببخشید
هر وقت کلمه بخشش را بر زبان آورد او را ببخشید . اما بلا فصله بعد از بخشش با او حرف نزنید . از کنار او دور شوید.کودک باید به اشتباه خود پی ببرد .
عدم تحقیر کودک
از تحقیر نمودن کودک باید خودداری نمود به عنوان مثال در هنگامی که کودک آرزوی شغل فضانوردی را می کند ، نباید گفت با این نمره هایت حتما فضانورد می شوی . این عمل باعث دوری کودک از ما می شود .
پدر و مادر و کودک همانند دو ضلع یک زاویه می باشند که در حال دور شدن از هم هستند . باید با اعمال و رفتار خود را در رابطه با کودک فاصله دو ضلع زاویه را تنگاتنگ نموده، سعی در ساختن آینده کودکمان کنیم .
منبع : t.me/shahrameslami1