پفک گردویی یکی از شیرینی هایی است که برای ایام نوروز بسیار مناسب و طرز تهیه آن بسیار راحت می باشد .
مواد لازم
زرده تخم مرغ : سه عدد
پودر قند: 100 تا 110 گرم
گردو به صورت نگینی خرد شده: 100 گرم
وانیل: مقداری
پودر پسته برای تزئین : به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا زرده های تخم مرغ را در ظرفی می ریزیم و بعد وانیل را اضافه می کنیم و برای اینکه شیرینی به خوبی در آورده شود پودر قند را در سه مرحله به شیرینی می افزائیم . اگر هم زدن زرده کمتر از حد معمول باشد شیرینی حالت وارفته پیدا می کند و اگر بیشتر هم بزنیم باعث ماندن بوی زُخم تخم مرغ در مواد می شود. مواد باید به صورت کشدار و غلیظ در آید. هم زدن این شیرینی بسیار مهم است .
در مرحله آخر هم گردو را ریخته با لیسک هم می زنیم .
کف سینی شیرینی پزی را با روغن جامد چرب کرده و با قاشق به میزان کم در هر مرحله مواد شیرینی را داخل سینی می ریزیم .
قابل توجه اینکه ، در موقع ریختن مواد در سینی باید مواد داخل ظرف با لیسک هم زده شود.
درجه فر برای پخت این شیرینی 150 درجه و زمان پخت بین 5 تا 7 دقیقه می باشد.
اگر قبل از پخته شدن در فر را باز کنیم روی تمام شیرینی ها حالت سوراخ سوراخ ایجاد می شود ، همینطور اگر سفیده تخم مرغ در مواد باشد موقع پخت از داخل شیرینی به بیرون زده می شود.
منبع : کانال برنامه خانه مهرشبکه جهانی جام جم – مرضیه جمشیدیان ، کارشناس آشپزی