شهرداری ها مطابق ماده ۲ قانون حمایت از معلولین باید از صدور پروانه احداث و پایان کار ساختمان ها و اماکن عمومی که استانداردهای تخصصی و مباحث مناسب سازی را رعایت نمی کنند خودداری کنند.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان یزد، مدیر کل بهزیستی استان در دوره آموزشی مناسب سازی معابر و اماکن عمومی شهر یزد گفت: باید این باور در تمامی افراد و مدیران شکل بگیرد که همه انسان ها در بهره گیری از امکانات برابر هستند و باید بهترین شرایط برای استفاده از محیط برای افراد معلول فراهم گردد.
دکتر جلیل عفتی به تصادفات در استان اشاره کرد و گفت: بر اثر تصادفات 9/1 منجر به فوت می شود و در هر ساعت 40 نفر بر اثر تصادفات در کشور مجروح می شوند.
وی افزود: ده درصد جامعه ما به طرق مختلف دچار معلولیت و آسیب هستند و از این آمار 5/4 درصد از معلولیت های شدید هستند و معلولیت جسمی بالاترین آمار را دارد.
مدیر کل بهزیستی استان به جامعه سالمندی استان هم اشاره کرد و گفت: نرخ سالمندی 7/8 درصد است و در حدود 90 هزار سالمند در استان هستند که درصد سالمندی ما از متوسط کشوری بالاتر است.
عفتی اظهارداشت: الزامات قانونی در اجرای موضوعات مناسب سازی باید رعایت شود و در ماده 2 قانون حمایت از معلولین دستگاه ها را مکلف نموده تا نسبت به اجرای طرح ها و اجرای آن مشارکت نمایند.
مدیر کل بهزیستی استان افزود: شهرداری ها موظفند از صدور پروانه احداث و پایان کار ساختمان ها و اماکن عمومی که استانداردهای تخصصی و مباحث مناسب سازی را رعایت نمی کنند خودداری کنند که باید این مهم جدی گرفته شود