محسن حرازی زاده یزدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح تا ۲۰ اسفند ماه ادامه دارد افزود: طرح یاد شده با هدف ایجاد هماهنگی بیشتر و ارتقاء توان عملیاتی دستگاههای خدمترسان و مسئول در محورهای مواصلاتی و کوهستانی استان یزد اجرا می شود.
وی اظهار داشت: با اجرای این طرح، امدادرسانی به حوادث و سوانحی که با توجه به شرایط آب و هوایی در فصل زمستان رخ میدهد، تسریع میشود و خدمات مناسبتر و سریعتری به مردم حادثه دیده ارائه خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان افزود: این جمعیت با ۱۲ پایگاه امداد و نجات بین شهری ثابت و یک پست امداد و نجات موقت، یک پایگاه کوهستان همچون گذشته در کلیه محورهای مواصلاتی این استان، آماده خدمت رسانی به هموطنان خواهد بود.
حرازی زاده خاطرنشان کرد: ناوگان امدادی هلال احمر استان به پهپاد جستجو و نجات و هلی کوپتر امدادی که در آشیانه هلال احمر استان مستقر میباشد نیز جهت کمک رسانی به آسیب دیدگان مجهز و تقویت شده است.
اجرای طرح امداد و نجات زمستانه با حضور شبانهروزی امدادگران
وی ادامه داد: در طول برگزاری این طرح که از امروز آغاز شده است، شبانه روزی تعداد ۷۷ نفر نیروی عملیاتی اعم از عوامل کادر و داوطلب ، به صورت ۲۴ ساعته در پایگاهها و پستهای برنامه ریزی شده مشارکت خواهند داشت.
حرازی زاده گفت:تعداد ۱۲ دستگاه آمبولانس، ۱۱ دستگاه خودروی تخصصی عملیات ست نجات و ۱۰خودروهای کمک دار و پشتیبان تکمیل کننده خدمت رسانی عوامل این جمعیت در طرح امداد و نجات زمستانه هلال احمر استان یزد خواهد بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با بیان اینکه در طرح زمستانی هلال احمر از ظرفیت تیمهای واکنش سریع نیز استفاده خواهد شد ادامه داد: علاوه بر امدادرسانی به خودروها و آسیب دیدگان، در قالب این طرح خدمات دیگری از جمله توزیع بسته غذایی، اسکان اضطراری و غیره با رعایت پروتکل های بهداشتی نیز برای مسافران در نظر گرفته شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: تمام پایگاهها در تمام شعب هلال احمر استان آمادگی کامل جهت اسکان اضطراری در راه ماندگان را در محورهای مواصلاتی استان دارند و شماره ۱۱۲ نیز به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به هموطنان در سطح استان خواهد بود.