300 گرم قارچ خرد شده را در تابه ریخته و همراه با هم زدن حرارت میدهیم تا آب آن تمام شود.
سینی رو چرب کرده و خمیربربری را کف سینی پهن میکنیم .
سپس با چنگال سوراخهایی در خمیر ایجاد کرده و بعد از آن سس کچاپ را بر سطح خمیر میمالیم.
د رمرحله بعد پنیر پیتزا و سپس گوشت مرغ پخته و ریش شده را بر روی خمیر سس مالیده شده می ریزیم تا سطح ان را بپوشاند.
بعد از آن به ترتیب قارچ ، فلفل سیز خرد شده و پودر آویشن را بر سطح خمیر و بر روی تکه های مرغ ریخته و سینی در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم تا آماده شود.
با در آوردن سینی پیتزا از فر آن را برش زده و همراه با خانواده نوش جان کنید.
منبع : کانال سروش- دستپخت مامان جون