آیتالله علیرضا اعرافی در شورای اداری و در جمع مسوولان میبد افزود: توسعه و خودکفایی اقتصادی با توجه داشتن به زیر ساختهای اقتصادی و رفع موانع تولید و اشتغال محقق میشود و جایگاه مقتدر کشور را نشان میدهد.
وی در ادامه با اشاره به سختیها و مشکلاتی که مردم در سال ۹۹ داشتند ، مشارکت گروههای مردمی در جمع آوری کمک های مومنانه و خدمت رسانی به اقشار آسیب دیده را یادآور شد و از تلاشها و همکاریهای انجام شده و به ویژه کادر درمان در کنترل وضعیت شیوع ویروس کرونا و همکاری و ارتباط داشتن با گروههای یاری رسان و خیرین تقدیر کرد.
امام جمعه میبد عملی کردن اولویتهای تعیین شده سال که هر ساله به دنبال هم اندیشی و ارزیابی اقدامات انجام شده ، تعیین و ابلاغ میشود و همچنین ارتباط داشتن مسوولان با بخش تولید و صنعت را با هدف شکوفایی اقتصاد را نیز مورد تاکید قرار داد.
وی همچنین نقش حضور حداکثری مردم در افزایش اقتدار و ارتقای جایگاه کشور در سطح جهان را را هم یادآور شد و از همه دستگاههای اداری و نهادها و قشرهای مختلف مردمی خواست برای برگزاری انتخابات پر شکوه و با بیشترین حضور مردم تلاش و همکاری کنند.
اعرافی فرازهایی از خطبهها ، نامهها و توصیههای حضرت علی (ع) در نهج البلاغه را هم ذکر و نامه اخلاقی آن حضرت به فرزندش در این کتاب در توجه داشتن به مرگ و فنا و پذیرفتن سختی روزگار را ورای روابط پدر و فرزندی و منشوری اخلاقی برای نسل بشریت عنوان کرد که عمل به آنها سعادت دنیا و آخرت را در پی دارد.
طرحهای اجرا شده در سال ۹۹
فرماندار میبد هم در این نشست از مسوولان درخواست تعیین اولویتها و بیان مشکلات در ابتدای سال کرد تا در دستور کار برای پیگیری قرار گیرد.
حسین فلاح اجرای پروژه ها و طرحهایی مانند هر کارخانه یک مدرسه ، مدرسه سازی توسط خیرین ، اجرای پروژههای عمرانی بیمارستان ، ایجاد ایستگاههای برداشت آب در سطح محلات را ذکر و مشکل فولاد میبد را یادآور شد که در حال پیگیری برای حل مشکل است.
پیگیریهای انجام شده برای تصویب و بازنگری طرح جامع شهر
شهردار میبد هم به طول کشیدن تصویب طرح جامع شهر در فرآیندی چند ساله و تلاشهای شورای شهر پنجم برای تصویب و ابلاغ این طرح را یادآور شد که پس از ابلاغ نیز با توجه به تغییر بسیاری از سرانهها و کاربری ها کارایی نداشت و دوباره با پیگیریهای انجام شده مورد بازنگری قرار گرفت.
علیرضا نقوی افزود :توجه داشتن به توسعه پایدار با حفظ محیط زیست و در نظر گرفتن شاخصه های انسان محور در افقی ۱۰ ساله در طرح جامع بازنگری شده در نظر گرفته شدهاست.
وی از مسوولان خواست در دادن اطلاعات و نیازها و پیشنهادات برای ارایه به مشاور طرح همکاری کنند.
ظرفیتهای وقف و هزاران هکتار بافت سنتی رها شده
نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی نیز درنشست شورای اداری شهرستان از مسوولان خواست با حضور حداقل ماهی یک بار در بین جمعهای مردمی به خصوص مساجد از مشکلات مردم اطلاع یافته و پیگیری کنند.
سید جلیل میرمحمدی لزوم استفاده از ظرفیتهای وقف به ویژه زمینهای وقف رها شده به خصوص برای توسعه و رفع مشکلات فرهنگی ،ورزشی ، آموزشی و تولید و اشتغال و همچنین توجه داشتن به بافت تاریخی و سنتی شهر که هزاران هکتار زمین به حال خود رها شده را نیز یادآور شد.
وی همچنین به پیگیری ایجاد شهرداری ناحیه تاریخی در شهرستان اشاره کرد.
در پایان شورای اداری از اداراتی که بیشترین تلاش را در مناسب سازی فضاهای اداری برای تردد معلولان و سالمندان داشتند ، تقدیر شد.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.