در این نمایشگاه و بازارچه انواع عروسک ، آثار طراحی روی سفال ، نقاشی و طراحی ، کاربافی ، پته دوزی ، سرویسهای پارچهای آشپزخانه و روغن های گیاهی به معرض نمایش و فروش گذاشته شد.
فرماندار میبد در حاشیه برگزاری بازارچه یاد شده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این نمایشگاه که از سوی بانوان به صورت خودجوش برگزار شد، نشان از توانمندی برگزارکنندگان آن دارد که تنها با اتکا به هنر و توانایی خود این اقدام ارزشمند را انجام دادند.
حسین فلاح افزود: آنها نشان دادند بدون گرفتن کمترین کمک از مسوولان دولتی شهرستان میتوانند کارهای بزرگی را در شهر انجام دهند و با تلاش مسوولان نیز به زودی درخواستهای مطرح شده از سوی بانوان عملی میشود.
وی در ادامه قول مساعد برای حمایت از بانوان در راهاندازی کوره سفال در محل آب انبار امیرآباد میبد و همچنین کمک در راه اندازی مکان دایمی بازارچه محصولات مشاغل خانگی در صورت مکان یابی از سوی بانوان داد.
مدیر پایگاه پژوهشی شهر تاریخی میبد هم گفت: خلاقیت در ارایه محصولات و پیوند هنر سنتی با نیاز روز با دستان هنرمند بانوان در این نمایشگاه که برای اولین بار برپا شد، عملی ارزشمند و ستایش برانگیز است.
عبدالمهدی همت پور بومیسازی پته دوزی کرمان و به کار بردن طرحهای سنتی زیلو در آن را بسیار زیبا توصیف کرد و در کل توانمندی بانوان در برگزاری این نمایشگاه و رقم زدن این رویداد فرهنگی را ستود.
میبد شهر جهانی زیلو و دیگر محصولات صنایع دستی به ویژه کاربافی و سفال و همچنین موتابی ، خراطی و چلنگری است.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.