• آخرین
  • روند
  • همه
  • بهداشت کودکان
  • سلامت
  • تغذیه
  • آشپزی
  • موفقیت
  • هنر در خانه
موزه زیلو

ثبت فرهنگ در تاروپود زیلوی میبد

10 مرداد 1400
خادمان موکب امام رضا (ع) در خدمت زائران امامین عسکریین(ع

خادمان موکب امام رضا (ع) در خدمت زائران امامین عسکریین(ع)

9 تیر 1404
برپایی غرفه کودکان در امامزاده سید صدرالدین قنبر همزمان با دهه اول محرم

برپایی محفل کودکانه در امامزاده سید صدرالدین قنبر همراه با نذری متفاوت برای کودکان

9 تیر 1404
نشست خبری محیط زیست میبد

اخطار محیط زیست میبد به 34 واحد آلاینده در سه ماهه نخست سال 1404‏

7 تیر 1404
خانواده

خانواده؛ ریشه سلامت و توسعه اجتماعی است‎ ‎

5 تیر 1404
نشست خبری دادگستری میبد

ورود 37 هزار پرونده در یکسال گذشته به دادگستری میبد

1 تیر 1404
بزرگداشت بنیانگذار صنعت کاشی و سرامیک نوین ایران و دانشگاههای آزاد و سراسری میبد

آیین بزرگداشت بنیانگذار صنعت کاشی و سرامیک نوین ایران و دانشگاههای آزاد و سراسری میبد

2 خرداد 1404
برگزاری میز خدمت همراه با گرامیداشت نخستین سالگرد شهدای خدمت

برگزاری نخستین سالگرد شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در میبد

31 اردیبهشت 1404
کشف داروهای غیر مجاز در میبد

کشف و ضبط بیش از ۴۸۰ بسته داروی غیر مجاز و فاقد مجوز در شهرستان میبد

29 اردیبهشت 1404
فعالیتهای انجام شده توسط کانونهای خدمت رضوی میبد در دهه کرامت

خدمت کریمانه خادمیاران میبدی در دهه کرامت

28 اردیبهشت 1404
جلسه مشارکتهای بهزیستی میبد 27 اردیبهشت 1404

سرپرست فرمانداری ویژه میبد: بهره‌مندی مناسب از ظرفیتهای خیری شهرسنان نیازمند برنامه‌ریزی‌های مدون است

28 اردیبهشت 1404
جلسه مناسب سازی 27 اردیبهشت 1404

مناسب سازی مکانهای عمومی شهرستان با جدیت دنبال شود

27 اردیبهشت 1404
اجرای غربالگری پیشگیری از تنبلی چشم

آغاز برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم کودکان 3 تا 6 سال طبق سال های گذشته در میبد ‏

26 اردیبهشت 1404
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی
سه‌شنبه 10 تیر 1404
پایگاه خبری بام میبد
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
    • استان‌ها
    • مصاحبه
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
        • داستان های خواندنی
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پایگاه خبری بام میبد
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
  • سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • علم و تکنولوژی
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار
خانه گزارش‌های خبری

ثبت فرهنگ در تاروپود زیلوی میبد

توسط مرضیه امامی میبدی
1400-05-10 10:46:46
در گزارش‌های خبری
A A
موزه زیلو
0
اشتراک گذاری
Share on FacebookShare on Twitter

زیلو یا پلاس، دست بافته‌ای زیبا شبیه به حصیر که خاص نواحی حاشیه مناطق بیابانی است، این فرش که با نخ بافته می‌شود با زندگی مردم این مناطق تطابق یافته و بخشی از اعتقادات مذهبی، تاریخ، معماری، طبیعت و فرهنگ مردم این نواحی در قالب طرح های مختلف بر تار و پود آن نقش بسته است.

زیلو فرشی دست‌بافت است که از آن به عنوان فرش سلامت یاد می‌کنند و این فرش بیشتر برای استفاده در خانه‌ها و مکان‌های مذهبی و عمومی بافته می‌شود و با وجود آنکه بافت زیلو در دوره ای  رو به فراموشی رفته بود در سال‌های اخیر با کاربری‌ها و طرح های جدید مانند سجاده ، روکش صندلی خورو ، پارتیشن و کیف و کفش این هنر احیا شده است.

هنرمندان خوش ذوق و با سلیقه میبدی سال‌ها پیش در کارگاه‌های نمور و تاریک به زیلوبافی می پرداختند که بخشی از حاصل دستان هنرمند آنها هم اکنون در خانه ها و موزه زیلوی این شهر چشم هر بیننده‌ای را به حیرت وا می‌دارد.

زیلوهای بافته شده در زمان قدیم با استفاده از مواد اولیه مرغوب و کاربرد طرح و نقش های تاریخی، ماندگاری بیشتری نسبت به زیلوهای تولید شده به دستان نسل جدید زیلوبافان دارند و به این دلیل با باارزش ترین آنها جمع آوری و در موزه زیلو به نمایش گذاشته شده‌است.

زیلوهای به نمایش گذاشته‌شده در موزه زیلو میبد نشان از ماندگاری و دوام این فرش تاریخی تا بیش از ۸۰۰ سال را دارد و این قدمت و اصالت، نقش بسیاری در جهانی شدن زیلو به نام شهر میبد را داشته است.

تاسیس موزه زیلو در سال 81

مدیر موزه زیلوی میبد در گفت و گو با گزارشگر ایرنا گفت: زیلوهای موجود در این موزه  در یک دوره ۱۰ ساله در دهه ۷۰ توسط سیدعبدالعظیم پویا، محقق میبدی و بنیانگذار موزه پس از اداره میراث فرهنگی و با گرفتن حکم شرعی از مکان‌هایی نظیر مسجدها ، حسینیه ها و خانقاه‌های شهرستان جمع آوری و به موزه منتقل شد.

طاهره کشتکار افزود: همراه با جمع آوری زیلوهای دارای ارزش تاریخی، کاروانسرای شاه عباسی که بخش هایی از آن دچار آسیب شده بود، بازسازی شد و بخش شرقی آن  به موزه زیلو اختصاص یافت و در نهایت موزه زیلو در سال ۸۱ تاسیس شد.

وی ادامه داد: در ابتدای این موزه دستگاه زیلوبافی قرار گرفت که استاد حبیب باغستانی در آنجا به بافت زیلوهایی با نقش‌های تاریخی مشغول شد و  به دنبال آن حدود ۴۰ تا ۵۰ زیلو با نام بافنده و حاشیه نویسی کارگاه موزه زیلو ، نام نگاره ، تاریخ بافت ، نام بانی موزه بافته‌شد و در این مکان قرار گرفت.

مدیر موزه زیلوی میبد تصریح کرد: زیلوهای تاریخی موزه همه وقف اماکن مذهبی مانند مسجد ، حسینیه ، خانقاه و کلیسا بودند و دارای رنگ‌های آبی و سفید هستند.

کشتکار با بیان اینکه در گذشته مرسوم بوده زیلوهای اماکن مذهبی به رنگ‌های آبی و سفید و مخصوص خانه ها با رنگ سبز و گلی بافته شود، اظهار کرد: شاید دلیل بافت زیلوی مکان‌های مذهبی به رنگ و آبی و سفید ، حالت سادگی و روحانی این رنگ‌ها و همچنین هم رنگ شدن با رنگ کاشی‌های نصب شده در آن مکان‌ها باشد و دلیل دیگر این انتخاب شاید این بوده که رنگ پذیری نیل بر روی پنبه دوام بیشتری در مقابل نور و سایش دارد.

تفاوت زیلوهای تاریخی و زیلوهای جدید

کشتکار تفاوت زیلوهای تاریخی با زیلوهای بافت جدید را مقاوم بودن زیلوهای تاریخی در برابر سایش و نور به دلیل تکنیک بافت و درهم تنیده شدن زیاد تار و پود، مواد اولیه موغوب و دستی بودن تمام مراحل از تولید پنبه تا تبدیل آن به نخ عنوان کرد.

وی روند تولید نخ از پنبه که درگذشته انجام می‌گرفته را بر اساس تحقیق انجام شده در ۱۴ مرحله عنوان کرد و گفت: این روند تولید نخ باعث به وجود آمدن نخ مرغوب در تولید زیلو و تولید زیلوهایی با ماندگاری بیش از ۵۰۰ سال  و کمترین آسیب در طی گذشت سال‌ها شده‌است و زیلوهای جدید با نخ‌های کارخانه‌ای تولید می‌شوند که کیفیت زیلوهای قدیم را ندارند.

مدیر موزه زیلوی میبد در ارتباط با سفارش بافت زیلو برای گذاشتن در موزه گفت: در سال‌های اخیر زیلویی به موزه اضافه نشده ولی هشتی موزه به بافت زیلوهای نو اختصاص داده شد و بهترین کیفیت بافت زیلو با استفاده از نخ‌های رنگ شده با رنگ های گیاهی ارایه می‌شد.

کشتکار با بیان اینکه در کارگاه رنگرزی گیاهی، نخ به شیوه قدیم به صورت سنتی به حالت کلاف در پاتیل‌های روناس ، پوست گردو ، پوست انار و نیل رنگ می‌شود، گفت: کارگاه موزه زیلوی میبد برای موزه آیت الله صدوقی در یزد زیلوهای گیاهی تولید و ارایه کرد.

این هنرمند و محقق حوزه زیلوبافی خاطرنشان کرد: فراهم سازی زیرساخت‌های لازم برای تشویق مردم به زیلوبافی در خانه‌ها تاثر زیادی بر رنق این هنر صنعت دارد، زیرا بافت زیلو و تولید دیگر صنایع دستی در مکانی سوله مانند و صنعتی و به طریق ماشینی انجام نمی شود.

طرحهای پر کاربرد زیلو

همچنین به گفته مدیرعامل شرکت تعاونی زیلوبافان میبد پر کاربردترین طرح برای زیلو طرح‌های زلفک و بافنگ است و انواع نخ‌های مرغوب و همچنین با کیفیت پایین تر در بافت زیلو استفاده می‌شود.

عبدالکریم غنی پور گفت: نخ‌هایی با کیفیت پایین‌تر درصدی پولیستر دارند و نخ های مرغوب صد در صد از پنبه تهیه شده است اختلاف قیمت نخ‌های با کیفیت حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان بیشتر از نخ با کیفیت پایین تر است.

یک فعال هنر و صنعت زیلو که دارای کارگاه زیلوبافی با چند نفر زیلوباف است نیز گفت: نقش‌هایی که هم اکنون بافته می‌شود بیشتر هفت مجی است و طرح های ۱۳ مجی کمتر بافته می‌شود، یادگیری طرح های هفت مجی آسان تر است.

سعید اشتری با بیان این که نقش‌های ۱۳ مجی تخصصی هستند، مهمترین نقش های هفت مجی را  پرت توره ، زلفک  و بافنگ عنوان و یادآور شد: نقش زلفک از همه این نقش ها کاربردی تر است.

با توجه به اظهارات هنرمندان زیلوباف میبدی استفاده از طرح‌ها و نقش‌های اصیل و تاریخی و کاربرد مواد اولیه مرغوب، موجب تولید زیلوهایی در خور به نمایش گذاشتن در موزه زیلو و همچنین بازاریابی آسان تر برای این محصولات می‌شود.

157200284 1

موزه زیلوی میبد، تجلی‌گاه هنری تاریخی

شهردار میبد نیز در گفت و گو با گزارشگر ایرنا گفت: موزه یک نهاد بین‌المللی و مکانی دارای استانداردهای خاص است که می‌تواند باعث ارتباط‌های فرهنگی و اجتماعی بین شهرهای جهان شود و موزه زیلوی میبد نیز نقش مهمی در جهانی شدن زیلو و نشان دادن قدمت و اصالت این هنر دارد.

علیرضا نقوی در خصوص بافت زیلوهایی با ارزش و در خور نمایش در موزه‌ زیلو و وضعیت کنونی زیلوبافی در میبد افزود: به واقع با تلاش مجموعه‌های صنعت و دانشگاه و تشکل‌های زیلوبافان و به خصوص خوشه زیلو با همکاری شهرک های صنعتی و جهاد دانشگاهی وضعیت زیلوی میبد نسبت به قبل از ثبت میبد به عنوان شهر جهانی زیلو تفاوت چشمگیری داشته است.

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره زیلوی برتر ، ایجاد استانداردهای لازم در تهیه مصالح و ابزارآلات زیلوبافی ، به خصوص تحولات طرح ها، زیلو را از حالت یک فرش سلامت به کالای مورد نیاز خانواده ها تبدیل کرده‌است.

نقوی استفاده از تکنولوژی روز در بافت زیلو و سوق دادن آن به سمت ماشینی شدن در واقع ظلم در حق این هنر صنعت و صنایع دیگر عنوان کرد و اظهار کرد: طراحی چهره و نوشتار نستعلیق برای اولین بار در بافت زیلو به کار رفته و این تحول در بافت سنتی این فرش سنتی می تواند رونق بیشتری به بازار تقاضا برای آن بدهد.

شهردار میبد در ارتباط با توسعه هنر زیلوبافی تصریح کرد: در این زمینه محدودیتی وجود ندارد زیرا اندیشه هنرمندان زیلوباف به سمت تعالی و اهداف والاتر حرکت می کند اما قدامات خوبی برای معرفی و  ارتقا این هنر صورت گرفته و دبیرخانه شهر جهانی زیلو نیز حامی و تسهیلگر در امور زیلوبافان است.

وی آموزش زیلو بافی به جوان‌ها ، نوجوان‌ها، روشندلان و افراد علاقمند را اقدام موثری در افزایش آمار زیلوبافان دانست و اقداماتی مانند ایجاد شبکه ارتباطی ، پیدا کردن بازارهای داخلی و بین المللی برای زیلو و فعال کردن اقتصاد هنر زیلو با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری، شناخته شدن میبد به عنوان شهر خلاق و ایجاد پایانه های فروش فرش دستباف و گنجاندن زیلو در این پایانه ها را به عنوان فعالیت‌ها و برنامه‌های  انجام شده با همکاری دبیرخانه زیلو برشمرد.

نقوی گفت: با توجه به اختصاص بودجه قابل توجهی از سوی شهرداری به توسعه صنعت زیلو ، دبیرخانه زیلو از طرح‌ها و برنامه‌های زیلوبافان  ،چاپ کتاب و برگزاری جشنواره‌ درحوزه  زیلو استقبال می کند.

زیلوبافی در میبد سابقه‌ای دیرینه دارد، برخی سابقه آن را به قرن هشتم هـ . ق و دوره مظفریان نسبت می‌دهند، موزه زیلو در کاروانسرای شاه عباسی میبد واقع شده و قدیمی ترین زیلوی به نمایش گذاشته شده در آن مربوط به ۸۵۰ سال پیش است.

نفیس‌ترین زیلوی میبد متعلق به قرن ۱۲ هجری قمری است که بر روی آن ۲۴ سجاده طراحی شده و در حاشیه آن نام واقف و تاریخ هزار و ۱۱۸ هجری قمری نقش بسته است.

بیش از ۳۰۰ زیلو باف در  زمینه بافت و عرضه آن در شهرستان میبد فعالیت دارند.

مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.

برچسب: تار و پودزیلوطرح و نقشکاروانسرای شاه عباسیموزهموزه زیلو
اشتراک گذاریتوییتپین
پست قبلی

ثبت معنوي مراسم‌هاي سنتي غدير خم ميبد در دستور كار قرار گرفت

پست بعدی

۶۰ درصد مردم در برخی استان ها برای تزریق واکسن حضور نیافتند

مرضیه امامی میبدی

مرضیه امامی میبدی

مطالبمرتبط

بنای 900 ساله مسجد جامع

بنای ۹۰۰ ساله مسجد جامع میبد از چشم گردشگران نوروزی دورماند/تصاویر

توسط مرضیه امامی میبدی
15 خرداد 1401
0

همزمان با ایام تعطیلات نوروز و آمدن گردشگران به شهر تاریخی میبد بنای ۹۰۰ ساله مسجد جامع میبد از چشم...

چهارمین کنگره بین المللی شعر توحیدی

حضور کمرنگ خبرنگاران محلی در چهارمین کنگره بین المللی شعر توحیدی

توسط مرضیه امامی میبدی
6 خرداد 1401
0

چهارمین کنگره بین المللی شعر توحیدی در 2 نوبت صبح و بعداز ظهر روز پنجشنبه 5 خرداد 1401 در سالن...

روز پزشک

میبد، مهد پزشکان خیر و مدرسه ساز

توسط مرضیه امامی میبدی
1 شهریور 1400
0

میبد مهد پزشکان خیر و مدرسه ساز و رزمنده از جمله خیر نیک اندیش محمد آقایی شهید عرصه سلامت ،...

ضرب شست یزدیها به کرونا

ضرب شست یزدی‌ها به کرونا

توسط مرضیه امامی میبدی
7 اسفند 1399
0

اجرای ۲ هفته‌ای محدودیت های کرونایی برای کنترل و مهار این ویروس خطرناک در استان یزد به نتایج خوب و...

پست بعدی
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا

۶۰ درصد مردم در برخی استان ها برای تزریق واکسن حضور نیافتند

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تجمل‌گرایی و راهکار دوری از آن

تجمل‌گرایی و راهکار دوری از آن

25 اردیبهشت 1401
یوئیت چیست؟ علائم و راه درمان بیماری یووئیت

یوئیت چیست؟ علائم و راه درمان بیماری یووئیت

1 اسفند 1399
مصاحبه با پیرترین سوپرمدل جهان

مصاحبه با پیرترین سوپرمدل جهان

1 اسفند 1399
طرز تهیه کوکوی مغز دار

طرز تهیه کوکوی مغز دار

24 اردیبهشت 1401
نکته عجیبی که در مورد موز باید بدانید

نکته عجیبی که در مورد موز باید بدانید

1 اسفند 1399
خلاقیت های هنری / تصاویری زیبا از هنر روباندوزی

خلاقیت های هنری / تصاویری زیبا از هنر روباندوزی

25 اردیبهشت 1401
ازدواج
گزارش‌های خبری

بی‌پولی تنها عامل فرار جوانان از ازدواج نیست

توسط مرضیه امامی میبدی
18 اردیبهشت 1400
0

کارشناسان اجتماعی نداشتن خودباوری و نبود مهارت‌های زندگی را موانع پررنگ‌تر پیش روی جوانان برای ورود به زندگی زناشویی می‌دانند...

جزئیات بیشترDetails
دغدغه معلولان شاغل و کارآفرین

حمایت شدن دغدغه معلولان شاغل و کارآفرین است

16 آذر 1400
کاشی میبد

سنگ بنای کاشی میبد ریشه در خودباوری دارد

1 خرداد 1399
نشست بررسی مشکلات شهروندی بانوان میبد

بانوان و شورای اسلامی شهر میبد

2 آذر 1400
بنادکوک

بَنادکوک دیزه؛ روستای نمونه استان یزد در مقابله با کرونا

25 آبان 1400
تبلیغات
هاست اقتصادی
تبلیغات

دسته‌ها

چطور راننده ماهری شویم؟
سبک زندگی

چطور راننده ماهری شویم؟

این مطلب به نکات ارزنده‌ای اشاره می‌کند که رعایت آنها باعث افزایش مهارت رانندگی و بالا بردن ایمنی خودرو و ...

25 اردیبهشت 1401
نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی در بقعه بابک شهرستان میبد
اخبار روز

نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی در بقعه بابک شهرستان میبد

هنرمندان و کارآفرینان میبدی خلاقیت های هنری خود را در نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی که در بقعه بابک شهرستان ...

25 اردیبهشت 1401
نمایشگاه آثار و دست آوردهای معلولان در مصلی آیت الله اعرافی
اخبار روز

نمایشگاه آثار و دست آوردهای معلولان در مصلی آیت الله اعرافی میبد

نمایشگاهی از آثار معلولین با همکاری مراکز حوزه توانبخشی و مثبت زندگی شهرستان در محل مصلی آیت الله اعرافی دایر ...

10 آذر 1403
راه‌اندازی آزمایشی ماشین آلات بازیافت
تصاویر

راه اندازی آزمایشی ماشین‌آلات بازیافت زباله در میبد

ماشین‌آلات بازیافت زباله با حضور مجید بهارستانی شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر و مسئولان محیط زیست و دست اندرکاران ...

29 دی 1400
برای کشف استعدادها در زمینهٔ فوتبال باید از پایه شروع کنیم
اجتماعی

برای کشف استعدادها در زمینهٔ فوتبال باید از پایه شروع کنیم

فرماندار میبد با بیان اینکه ورزش فوتبال یکی از ورزش‌های پرطرفدار است ، گفت : برای کشف استعدادها درزمینهٔ فوتبال ...

25 اردیبهشت 1401

نوشته‌های تازه

  • خادمان موکب امام رضا (ع) در خدمت زائران امامین عسکریین(ع)
  • برپایی محفل کودکانه در امامزاده سید صدرالدین قنبر همراه با نذری متفاوت برای کودکان
  • اخطار محیط زیست میبد به 34 واحد آلاینده در سه ماهه نخست سال 1404‏
  • خانواده؛ ریشه سلامت و توسعه اجتماعی است‎ ‎
  • ورود 37 هزار پرونده در یکسال گذشته به دادگستری میبد
  • آیین بزرگداشت بنیانگذار صنعت کاشی و سرامیک نوین ایران و دانشگاههای آزاد و سراسری میبد
  • برگزاری نخستین سالگرد شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در میبد

آخرین دیدگاه‌ها

  • اسماعیل در مسابقات ژیمناستیک ویژه المپیاد ورزشی محلات برگزار شد
  • حسینی در 25 میلیارد تومان برآورد هزینه برای اجرای مسیر ندوشن –ورزنه / پائین آمدن هزینه‌های حمل و سوخت با تکمیل پروژه جاده ندوشن – ورزنه
  • سایه در خدمت رسانی مرکز توانبخشی رویای زیبا به افراد مبتلا به اختلال طیف اتیسم
  • اسکندر در جشن اختتامیه ترم تابستان کانون والیبال آریا میبد برگزار شد
  • علی عطایی در پرورش بز سانن در میبد
logo-samandehi

برچسب‌ها

آشپزی آموزش آموزش و پرورش آیت الله اعرافی اداره بهزیستی استاندار یزد استان یزد اشتغال امام جمعه میبد انتخابات بام میبد بانوان بفروئیه بهزیستی تجلیل تغذیه جهاد کشاورزی خانواده خطبه های نماز جمعه دانش آموزان دانشگاه میبد زیلو سایه بونک سرگرمی سلامت سید محسن فلاح شهرداری صنایع دستی فال فال روزانه فرماندار میبد فرهنگسرای میبد مشاغل خانگی مصلی آیت الله اعرافی میبد میراث فرهنگی ندوشن نشست خبری هفته دولت هنر در خانه ورزش پیامک کرونا گردشگری یزد
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی

Copyrigتمام حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری بام میبد محفوظ است. نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری بام میبد بلامانع است.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
    • استان‌ها
    • مصاحبه
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار

Copyrigتمام حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری بام میبد محفوظ است. نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری بام میبد بلامانع است.