بیست و نهمین سالگرد آیت الله حاج شیخ محمد ابراهیم اعرافی با حضور اقشار مختلف مردم انقلابی و مسئولان استان و شهرستان در مصلی میبد برگزار شد.
مدرس حوزه علمیه قم سخنران این آیین گفت: انسان در عمل به توصیه های دینی باید به آنها باور داشته باشد و اگر این باور نداشته باشد با اینکه میداند دین اسلام انسانها را از دروغ گفتن منع کرده ، به راحتی دروغ می گوید.
حجت الاسلام سید حسین مومنی در ادامه علم و عمل با هم و عدم وابستگی به دنیا را نشانههای عالمان واقعی خواند و گفت: مشخص بودن مبدا و مقصد مسیر باعث ایجاد انگیزه در طی مسیر می شود و برای داشتن کمترین خطا نیز باید از انسانهایی که مسیر رسیدن به مقام انسان کامل را طی کرده اند ، الگوبرداری کرد.
وی با برشمردن نمونه هایی از انسانهایی مسیر رسیدن به مقام انسان کامل را طی کردهاند اظهار کرد: علم را باید از پیامبر و خاندان او فرا گرفت ، علمی که از دیگران گرفته شود علم نیست و پشتوانه عملی ندارد و ضعف باور در آن می توان دید.
مدرس حوزه علمیه قم در ادامه تصریح کرد: بعضی افراد به خود اجازه ورود در هر حوزهای می دهند و به راحتی اعتقادات دینی را مورد تمسخر خود قرار میدهند و دلیل آن نیزبهره نگرفتن از روایات دینی و سیره نبوی است.
وی در این مراسم یاد آیت الله اعرافی را گرامی داشت و وی را به عنوان نمونهای افرادی معرفی که مسیر رسیدن به انسان کامل را طی کردهاند.
آیت الله محمد ابراهیم اعرافی از علمای سرشناس استان یزد بود که بعد از تلمذ در محضر استادانی چون امام خمینی(ره) در نهضت انقلاب اسلامی حاضر و منشأ آثار فراوانی شد.
آیت الله شیخ محمد ابراهیم اعرافی شورکی در ۱۲۸۸ خورشیدی در روستای شهیدیه (شورک) میبد در خانواده ای اصیل و مذهبی دیده به جهان گشود. پدر ایشان مرحوم حاج ملاعباس از افراد متدین و با نفوذ منطقه و موصوف به تقوا و مشهور فضل بود. جد پدری وی نیز مرحوم حاج آقا محمد نیز از نیکان میبد بود
مرحوم حاج شیخ از سال های قبل از انقلاب و نیز در دوران انقلاب نمازجمعه اقامه می کردند و میبد یکی از معدود شهرهایی بود که قبل از انقلاب در آن نمازجمعه اقامه می شد.
ایشان در خطبه های نماز جمعه صریحا به رژیم پهلوی حمله می کردند. همچنین وی در مبارزه و طرد سلطه خان ها، مبارزه با نفوذ بهاییت، تأسیس حوزه علمیه میبد، احداث مساجد و آب انبارها، حفر قنوات و تدریس و ارشاد مردم و رهبری فکری منطقه، فعالیت مثمرثمری به انجام رسانید.
سرانجام ایشان در ۲۸ شهریور ۱۳۷۱ خورشیدی در ۸۲سالگی به سرای جاوید پیوست.