دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری ضمن اشاره به اهمیت بحث تولید و اشتغال در حوزه اقتصاد مقاومتی افزود : مناطق ویژه علم و فناوری در زمینه ایجاد اشتغال پایدار تاثیر گذار هستند.
خبرگزاری فارس : وحید احمدی در مراسم تأسیس نخستین منطقه ویژه علم و فناوری کشور در استان یزد با اشاره به اهمیت مناطق ویژه علم و فناوری اظهار داشت: مناطق ویژه علم و فناوری حرکتی عظیم و جدی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی به شمار میروند.
وی بیان کرد: در شرایطی که مسائل اقتصادی به طور جدی در کشور مدنظر قرار گرفته و چند سال پیدرپی شعار سال، شعار اقتصادی با محوریت اقتصاد مقاومتی تعیین میشود، به طور قطع نقش فناوری در توسعه اقتصادی بسیار حائز اهمیت است.
احمدی تصریح کرد: به طور ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری حرکتی بزرگ و جدی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است و مناطق ویژه علم و فناوری در سراسر کشور در واقع ارکان اصلی در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی به شمار میروند.
دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت بحث تولید و اشتغال در حوزه اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: مناطق ویژه علم و فناوری در زمینه ایجاد اشتغال پایدار نیز میتوانند بسیار اثرگذار عمل کنند.
وی عنوان کرد: در دنیایی که تکنولوژی هر روز در حال پیشرفت است، اقتصاد سنتی و اشتغال و کارآفرینی سنتی به طور قطع نتیجهبخش نخواهد بود و لازم است از اقتصاد دانشمحور بهرهبگیریم.
احمدی ادامه داد: کشور ما از نعمتهای خدادادی بسیار نظیر معادن، ذخائر نفت و گاز و حتی هنر و کشاورزی به خوبی بهرهمند است اما باید بهرهبرداری از آنها را دانشبنیان کنیم زیرا اگر استفاده از این منابع مبتنی بر علم و دانش نباشد، به طور قطع رقبا گوی سبقت را خواهند ربود و کشور ما با این همه منابع خدادادی همچنان درعقبماندگی اقتصادی خواهد ماند.
معاون پژوهشی وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیگیریهای انجام شده برای ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در یزد اظهار داشت: یزد در زمره پنج استان نخستی بود که ایجاد این منطقه در آن تصویب شد اما از آنجا که شناخت صحیحی از این مناطق وجود نداشت، این منطقه با یک دهه تأخیر راهاندازی شد.
وی تصریح کرد: این مناطق بر خلاف تصورات غلطی که وجود دارد، در موازات با مناطق ویژه اقتصادی یا پارکهای علم و فناوری قرار ندارند بلکه این مناطق ابزاری برای فعالیت مناطق ویژه علوم و فناوری هستند.