مواد لازم:
- تخم مرغ 4 عدد
- شکر 80 گرم
- آرد 90 گرم
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- رنگ های مجاز خوراکی سبز و قرمز
طرز تهیه:
1- زرده تخم مرغ را از سفیده جدا كنید و زرده را با نصفی از شكر و وانیل بزنید تا كرم رنگ شود.
2- سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شكر را بصورت بارانی به آن اضافه كنید. زرده و سفیده را مخلوط كرده و بعد آرد را روی آن الک می كنیم.
3- بعد در سینی 40×30 ریخته و این نكته خیلی مهم است كه سینی فر آخرین طبقه از بالا باشد و درجه فر 220 درجه فقط 8 تا 10 دقیقه قبل از اضاقه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید.
4- بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید. کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید بطوریکه دو رنگ در یک خط به هم متصل شوند.
5- دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. (تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشد که خودش را بیشتر نشان بدهد)
6- این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید. این خطوط موازی سطح بیرونی رولت ( پوست هندوانه) را تشکیل خواهد داد.
7- برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید. به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که سطح روی رولت کنده نشود.
8- بعد از خامه کشی و چند ساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندوانه شکلات آبکرده را داخل قیف ریخته و روی برش ها میریزیم.