کارگاه آموزشی احیای قلبی ریوی پایه ویژه عموم با حضور علاقهمندان و اعضای کتابخانه و با تدریس آقای زحمتکش مدرس بالینی احیاء و مراقبت های ویژه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد؛ به گفته خانم امامی مسئول فرهنگی اداره کتابخانههای میبد در راستای افزایش سطح آگاهی جامعه، کارگاه یک روزه احیای قلبی ریوی پایه ویژه عموم، به میزبانی کتابخانه مرکزی میبد برگزار شد.
در این کارگاه اقدامات و کمک های اولیه در مواجهه با بیماران و مصدومان دچار ایست قلبی تنفسی – مدیریت کودکان و شیرخواران دچار انسداد راه هوایی به صورت آموزش های تئوری و عملی ارائه گردید.
زحمتکش مدرس این دوره گفت: ایست قلبی-تنفسی بیگمان یکی از خطیرترین وضعیتهایی است که نیاز به اقدام فوری جهت حفظ حیات و پیشگیری از ضایعات جبران ناپذیر اندامهای حیاتی بدن دارد.
وی افزود: فردی که دچار ایست قلبی شده، پس از شروع ایست قلبی در طی 4 تا 6 دقیقه زمان حیاتی است و چنانچه عملیات احیا در این زمان انجام شود، شانس نجات فرد 2 تا 3 برابر و از صدمات وارده به مغز در اثر هیپوکسی (کم اکسیژنی) جلوگیری می شود.
زحمتکش تصریح کرد: در این کارگاه شرکت کنندگان با روش نجات دادن فردی که دچار ایست قلبی تنفسی شده و همچنین اقدامات و کمک های اولیه در کودکان و شیرخواران دچار خفگی ناشی از انسداد جسم خارجی ، آموزشها، تکنیک ها و مهارت لازم های را کسب نمودند .
زحمتکش هدف از برگزاری این کارگاه را افزایش توانمندی مردم و آشنایی آنها با مباحث احیا قلبی و ریوی و آنچه در موارد اورژانسی در زمان حادثه مورد نیاز است، بیان کرد.