بام میبد : در این برنامه دکتر سید مصطفی موسوی رئیس دانشکده علوم قرآنی و رئیس همایش ضمن خیر مقدم به مسئولین و اساتید و دانشجویانی که در مراسم حضور داشتند ، بیان داشت: فکر برگزاری همایش مشاهیر قرآنی استان یزد در این دانشکده که می توان گفت که اولین همایش مشاهیر قرآنی در استان یزد می باشد از حدود یکسال الی یکسال و نیم پیش به اذهان هیئت علمی علوم قرآنی دانشکده راه یافت با این هدف که جمعی از قاریان ، مفسران ، و کسانی که در قدیم در یزد مکتب خانه داشتند را گرد هم جمع کرده ، بانک اطلاعاتی از آنها تهیه نمائیم تا نام آنها در صفحاتی از تاریخ استان یزد ثبت شود.
حجه الاسلام دکتر سید محمود طیب حسینی عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و از مشاهیر قرآنی یزد نیز با اشاره به اساتید ارجمندی که در شهرستان میبد و دانشکده علوم قرانی دارد ، بیان کرد : بسیاری از چهره های قرآنی در میبد و استان یزد داریم ، همچنین شهرستان میبد به واسطه تفسیر کشف الاسرار میبدی شهرتی جهانی دارد ، اما بسیاری از چهره های قرآنی استان یزد ناشناخته مانده اند .
وی افزود: این همایشها بهانه و مقدمه ای برای ترویج قرآن است و اگر جز این باشد شاید ثمر چندانی نداشته باشد و این ترویج در روزگار ما باید با گذشته تغییر کند.
این کارشناس علوم قرآنی خاطر نشان نمود : آموزش سنتی قرآن کریم اگر چه خیلی خوب است ، اما در جامعه امروز که با جوانان نخبه و تحصیل کرده روبرو هستیم ، شیوه های آموزش سنتی در ترویج قرآن چندان موثر نیست .
وی گفت : یک سوره قرآن ممکن است ده ها موضوع داشته باشد و دهها معرفت را به بدهد اما کل آیات یک سوره تحت یک موضوع به هم پیوسته هستند که به آن وحدت موضوعی صور می گویند و قرآن برای جوانان ما با این نگاه واقعا لذت بخش خواهد بود ، حتی عرب زبان ها هم به این نگاه نسبت به قرآن نیاز دارند .
موسوی در ادامه تاکید نمود : نگاه سوره محور به قاری قران نشاط می دهد ، به خصوص اگر قاری با مباحث قرآنی هم آشنا باشد .
لازم به ذکر است از برنامه های این همایش پخش کلیپ ، اجرای تواشیح توسط گروه همخوانی نورالبیان ، تلاوت قرآن توسط قاری ممتاز قرآن استان یزد و ارائه گزارش علمی دبیر همایش حجه الاسلام دکتر خواجه پور بود .
حجه الاسلام خواجه پور مقالات ارسالی به این همایش را 130 مقاله ذکر نمود.