احمد بنا رئیس اداره آبفای میبد، روز سه شنبه در سومین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان میبد که با حضور نمایندگان دستگاههای دولتی و بخش خصوصی در محل فرمانداری میبد برگزار شد ، ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت فاضلاب شهری در راستای اقتصاد مقاومتی ، افزود : پروژه بزرگ فاضلاب میبد به مدت یکسال است شروع به کار کرده است و پیش بینی می شود ، اجرای شبکه و تصفیه خانه حدود بیش از پنج سال زمان ببرد.
سید احمد علایی رئیس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان میبد نیز با ارائه گزارشی از طرح کارورزی و اشتغال فراگیر ، عنوان نمود : جهت ارائه تسهیلات ، فعالیتهای اشتغال زایی شناسایی شده است که تسهیلات به آنها تعلق می گیرد ، توزیع استانی نیز جهت طرحهای اشتغال فراگیر صورت گرفته است که سهمیه استان یزد 277 میلیارد تومان می باشد و هشت بانک عامل تعیین شده اند.
وی افزود : د راین خصوص به بانکهای تجارت ، رفاه ، سپه و کشاورزی ابلاغیه اعتبار نیز صورت گرفته است .
رئیس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان میبد ، در ادامه اظهار داشت : متقاضیان می توانند جهت ارائه درخواست خود برای گرفتن تسهیلات به دستگاههای اجرایی این طرح نظیر صنعت و معدن ، جهاد کشاورزی ، میراث فرهنگی ، اداره ورزش و جوانان و همین طور سازمانهایی که متولی دادن پروانه کسب و کار هستند ، مراجعه نمایند.
علایی در خصوص مراحل ارائه درخواست متقاضیان و روند پذیرش درخواست آنها بیان کرد : بعد از ارائه درخواست متقاضی به دستگاه اجرایی ، آن دستگاه بعد از بررسی درخواست و گفتن نواقص و رفع آن ، درخواست را به کارگروه شهرستان ارجاع می دهد و بعد از تائید و تصویب ، طرح به کار گروه استان فرستاده می شود و در نهایت در کمیته فنی و کارگروه اشتغال طرح بررسی و تائید شده ، فرد متقاضی جهت دریافت تسهیلات به بانک ارجاع داده می شود.
وی همچنین به فعالیتهای شناسایی شده در گروه های گردشگری ، صنعت گری و صنایع دستی اشاره نمود و افزود : اولویت دادن تسهیلات در حوزه های یاد شده است .
رئیس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان میبد عنوان نمود : اولویت های اشتغال در مناطق روستایی توسط دستگاههای اجرایی به متقاضیان اطلاع رسانی شده است .
این مسئول همچنین در مورد طرح کارورزی نیز با بیان سخنانی گفت : اهداف طرح کارورزی افزایش مهارت و اشتغال پذیری جوانان است که در ان فارغ التحصیلان بیکار را با اهداف افزایش مهارت اشتغال پذیری جوانان ، تسهیل در جذب و به کارگیری جوانان در حوزه های اقتصادی ، کمک به کاهش هزینه های نیروی کار دربنگاههای اقتصادی و هدایت هدفمند منابع در جهت توسعه اشتغال جوانان ، به بازار کار مرتبط می نماید .
وی در ادامه با بیان اینکه فارغ التحصیلان دانشگاهها می توانند به سامانه کارورزی به آدرس karvarzi.mcls.gov.ir مراجعه و ثبت نام نمایند ، افزود :بعد از انتخاب افراد پذیرنده ای توسط فارغ التحصیل و پذیرش او توسط پذیرنده ، قراردادی بین آنها منعقد می شود که 4 تا 6 ماه ، این فارغ التحصیل می تواند آنجا کار کند و بعد اگر کارفرما از کار او راضی بود و وی را جذب کرد ، کارفرما تا دو سال از پرداخت بیمه حق کارفرما معاف خواهد شد .
رئیس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان میبد تصریح نمود : قرارداد منعقد شده بین کارورز و شخص پذیرنده یا کارفرما مشمول قانون کار و بیمه جز بیمه مسئولیت نمی شود.
وی افزود : در طول دوره کارورزی بر اساس مدرکی که کارورز دارد ، بین 270 هزار تومان تا 350 هزار تومان از طرف دولت به او پرداخت می شود.
در ادامه نشست نیز مصوبات گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان بررسی شد.
همچنین محمد رضا هدایی دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان میبد با اشاره به برنامه های ستاد ، بیان داشت : کارگروهی در سطح شهرستان در زمینه اشتغال تشکیل شده است که هفته ای یک بار تشکیل جلسه داده می شود و سیکل کار از بخشداری ها و روستاها با تشکیل کارگروهی که شکل گرفته است ، شروع می شود و مصوبات بعد از بررسی به دستگاه های اجرایی و کارگروه های شهرستان و استان فرستاده می شود.
وی در ادامه با در خواستی که در جهت همکاری در معرفی افراد به بخشداری ها نمود ، بیان داشت : انشاالله دراین زمینه با پیگیریهای که بخشداری ها خواهند نمود ، حداکثر جذب را داشته باشیم .
خانم مرشدی زاده کارشناس دبیرخانه اقتصاد مقاومتی استان نیز تعداد جلسات برگزار شده اقتصاد مقاومتی در استان را 15 جلسه عنوان نمود و درادامه بر پیگیری دستگاه های اجرایی شهرستان در ارائه طرحها و بیان مشکلاتی که وجود دارد، تاکید نمود .