بام میبد : ذبیح الله برجسته مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد در جمع خبرنگاران ، در نشست خبری که دربیمارستان امام جعفر صادق میبد برگزار شد در ارتباط با پروژه های نیمه تمام گفت : در گذشته انجام پروؤه ها در بیمارستان با همکاری خیرین و دولت بوده است اما با گذشت زمان سهم دولت در پرداخت هزینه پروژه ها کمتر شده تا به آنجا که دیگردولت هیچگونه تعهدی در ارتباط با پرداخت هزینه ها ندارد .
وی در ادامه گفت: اما ما آرام ننشستیم و با پیگیری هایی که از طریق آیت الله اعرافی ، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار میبد انجام گرفت و گاه با حضور در وزارتخانه ، توانستیم حدود 5 میلیازد تومان را برای ساختمان سه طبقه ای که به مدت پنج الی شش سال است درحال ساخت می باشد ، بگیریم که البته 2 میلیارد آن دریافت شده و قول دریافت 3 میلیارد دیگر آن نیز شده است.
مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد افزود : ما برای اورژانس نیز پبگیر جذب بودجه ای حدود یک و نیم میلیارد تومان هستیم .
وی درارتباط با فرستادن بیماران به بخش خصوصی بیان کرد : کمتر شاهد این اتفاق در بین پزشکان رسمی بیمارستان هستیم .
برجسته در ارتباط با ارجاع بیماران اورژانس به کلینیک گفت : آمد و رفت دکتر به اورژانس و دیدن بیمار در اورژانس با توجه به بیماران زیادی که در کلینیک در نوبت هستند ، واقعا وقت گیر است ، اما با پیگیری ها و تمهیداتی که انجام شده ، تکنسین اتاق عمل و متخصص طب اورژانس در محل اورژانس حضور دارند و دیگر لازم نیست بیمار جهت گچ گیری ، آتل گیری ، جا انداز ی اعضا و…به درمانگاه مراجعه کنند.
وی در ادامه به کمبود پزشکان متخصص نیز اشاره کرد و همچنین به درخواستهایی که در این ارتباط جهت حضور پزشکان متخصص در درمانگاه بیمارستان داده شده است و باید از کانالهای متعدد پیگیری شود و درحال پیگیری است.
این مسئول در زمینه تامین دارو اظهار داشت : داروخانه های شبانه روزی تنها در بیرون از محیط بیمارستان می توانند به ارائه خدمت بپردازند ، یک داروخانه طبق قانون حتی پنجره ای هم در داخل بیمارستان نمی تواند باز کند ، این موضوع پیگیری شده است ، اما به نتیجه ای نرسیده ایم .
وی ادامه داد : در ساختمان جدیدی که در حال ساخت است ، وجود داروخانه هم در نظر گرفته شده و تا به حال نیز روزی 20 الی 30 نفر در اورژانس ، از طریق پرونده و با احتساب هزینه ، دارو به آنها داده شده است.
مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد در ارتباط با ارجاع همراهان بیمار برای تهیه وسایل بیمار به جای خاص گفت : تا به حال چندین بار درجلساتی که تشکیل شده این مورد تذکر داده شده است که هیچ کس حق ندارد بیماری را برای تهیه وسایل به جایی خاص ارجاع دهد ، آنها تنها می توانند به بیمار بگویند به چه جاهایی می تواند برای گرفتن وسایل مراجعه کند و اگر در موردی بیمار را به جایی خاص ارجاع داده اند ، با گزارشی که داده می شود ، پیگیری خواهد شد.
وی در ارتباط با ایجاد پارکینگ بیان کرد : در این زمینه هم اندیشی هایی با شهرداری ، نیروی انتظامی و فرمانداری شده است ، اما گفته شده در داخل بیمارستان پارکینگی نعبیه شود ، ولی ما از لحاظ امنیتی و حراستی مجاز به ایجاد پارکینک در بیمارستان برای عموم نیستیم ، اما پیگیر ایجاد پارگینکی در ضلع غربی بیمارستان با جایگزین نمودن فضاها با قولی که داده شده ، هستیم .
برجسته از اقدامی که اخیرا در ارتباط با پارکینگ انجام شده ، به فعال کردن درب شمالی بیمارستان اشاره نمود که با انجام آن راه مراجعه ارباب رجوع به بیمارستان را به ضلع شمالی بیمارستان انتقال داده است و از ترافیک ضلع غربی کاسته است.
وی فرهنگسازی برای بردن بالا بردن سطح سواد سلامت مردم برای مراجعه و بودن تحت نظر یک پزشک خانواده به طور ثابت برای چند سال که در صورت نیاز فرد را به پزشک متخصص ارجاع دهد و همچنین داشتن پرونده سلامت برای افراد را در درمان بیماران بسیار موثر دانست.
در این نشست ، دکتر آقایی رئیس بیمارستان امام جعفر صادق میبد (ع) در خصوص نوبت دهی و مشکلاتی که وجود دارد ، وجود این مشکلات را به ازدیاد مراجعه بیماران به درمانگاه مرتبط دانست و اظهار داشت : مراجعه افراد به پزشک خانواده و در صورت نیاز ارجاع فرد به درمانگاه می تواند در جهت جلوگیری از شلوغی درمانگاه و کاهش مشکلاتی که در زمینه نوبت دهی وجود دارد ، موثر واقع شود.
گفتنی است ، مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد در ابتدای نشست گزارشی از عملکرد این بیمارستان ارائه نمود که می توانید شرح آن را در این فایل مشاهده فرمائید :